Çöp evde 9 yaşındaki çocuğu kilitli tutan kadın kendisini böyle savundu: Annesine teslim edildi

Bursa'da yaşadığı çöp evde 9 yaşındaki çocuğu 1 yıldır kilitli odada tutan Kamuran Pınar A. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen kadı savcılıkta verdiği ifadede yeğeni olan çocuğu annesi istemediği için kendi evinde baktığını söyledi. Öte yandan çöp evde sefil halde bulunan çocuk annesine teslim edildi.

Bursa'da Kamuran Pınar A.'nın yaşadığı çöp evde Cem Muhammet A. (9) baygın halde bulundu. Tırnakları ile saçlarının uzadığı, vücudunda yaralar olduğu ve çok zayıf kaldığı görülen küçük çocuğun, Kamuran Pınar A.’nın yeğeni olduğu ve çöplerle dolu kilitli bir odada yaklaşık 1 yıldır tutulduğu öğrenildi.

Bursa'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada baygın halde bulunan Cem Muhammet A.'yı (9) 1 yıldır alıkoyduğu iddiasıyla gözaltına alınan teyze Kamuran Pınar A., emniyetteki işlemlerinin ardından 'çocuğun kaçırılması ve alıkonulması' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Kamuran Pınar A., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Emniyette susma hakkını kullanan Kamuran Pınar A.'nın savcılıktaki ifadesinde, annesi istemediği için yeğenine kendisinin baktığını söyledi. Güvenlik görevlisi olarak çalıştığını, eşinden boşandığı ve 1 çocuğunun bulunduğunu belirten Kamuran Pınar A. ifadesinde, "Yeğenim anneannesi ile beraber kalıyordu. Annem öldükten sonra şehir dışında yaşayan kardeşim ile iletişim kurmaya çalıştım. Fakat annesi çocuğu istemedi. O yüzden çocuğu yanıma aldım. Annesi istemediği için yeğenime ben bakıyordum. Kardeşimin çocuğunu kabul etmesi için de zaman zaman iletişim kurup, ikna etmeye çalışıyordum" dedi.

9 YAŞINDAKİ CEM, ANNESİNE TESLİM EDİLDİ

Bursa'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkonulan ve baygın halde bulunan Cem Muhammed A. (9) Antalya’da yaşayan annesi Yasemin A.’ya (48) teslim edildi.

Çöp evde 9 yaşındaki çocuğu kilitli tutan kadın kendisini böyle savundu: Annesine teslim edildi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınan çocuk, tedavisi için Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çocuğun Antalya’da yaşayan annesi Yasemin A.’ya ulaştı. Dün otobüsle Bursa’ya gelen Yasemin A., polis tarafından şehirlerarası otobüs terminalinde karşılanarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Hastanedeki ilk tedavisi tamamlanan ve sağlık kontrolleri yapılan Cem Muhammed A. burada, savcılık kararıyla annesine teslim edildi. Cem Muhammed A. annesi Yasemin A. ile birlikte yine polis tarafından otobüs terminaline bırakıldı. Anne ve oğlu dün gece Antalya’ya gitti.

Çöp evde 9 yaşındaki çocuğu kilitli tutan kadın kendisini böyle savundu: Annesine teslim edildi ile ilgili etiketler Bursa Çocuk Gözaltı ifade çöp ev
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.