Çöp Adam Dizisi Küvet Sahnesiyle Çok Hızlı Başladı!

Çöp Adam dizisi 1. bölümüyle dizi tarihinin en hızlı girişini yaptı. Gülseren Budayıcıoğlu ve OGM Pictures birlikteliğinin en farklı işi olarak göze çarpan Çöp Adam dizisi Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ı bir araya getirdi. Dizinin ilk bölümünde Peri'nin eşi ve ablasının küvet sahnesi ise tepki çekti. İşte Çöp Adam ile ilgili detaylar...

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun oynadığı Çöp Adam dizisi ilk bölümüyle hızlı bir giriş yaptı. Öyle görünüyor ki Çarşamba akşamları artık Çöp Adam'a emanet olacak. Bir Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi olarak ekrana gelen ve daha ilk bölümünde yer alan sahneleriyle çok konuşulan Çöp Adam dizisi küvet sahnesiyle taraflı tarafsız herkesin tepkisini çekti.

ÇÖP ADAM KÜVET SAHNESİYLE GİRİŞ YAPTI

OGM Pictures imzalı yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın yaptığı Çöp Adam Tamer ve Peri'nin sıradışı karşılaşmalarını ve tehlikeli birlikteliklerini konu alıyor.

Bir banka müdiresi olan Peri'nin kız kardeşi Naz ve eşi ile birlikte olduğu sahneler tepki çekti. Saç Kurutma makinesinin suya düşmesi sonucu hem kız kardeşini hem de ihanet eden eşini kaybeden Peri'yi Tamer'in kaçırıp Yalının alt katındaki mahzene kapatması Çöp Adam dizisinin sıradışı hikayesi hakkında ipuçları verdi.

İşte Çöp Adam'ın en çok konuşulan küvet sahnesi

 

Çöp Adam Dizisi Küvet Sahnesiyle Çok Hızlı Başladı! ile ilgili etiketler Çöp Adam Konusu Çöp Adam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.