Consus Enerji halka arz ne zaman? Consus BİST kodu nedir, eşit mi oransal mı?

Consus Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş. halka arz ediliyor. Yatırımcılar şimdiden Consus Enerji borsada ne zaman işlem görecek, talep toplama tarihi açıklandı mı? sorularına yanıt aramakta. Consus Enerji halka arz ne zaman, halka arz sonucu  açıklandı mı, eşit mi oransal mı? İşte, 2022 Consus Enerji BİST hisse kodu ve fiyatı…

Consus Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş. halka arz ediliyor. Sermaye artırımı ve ortak satış ile Borsa’da satış yöntemiyle halka arz edilecek Consus Enerji hakkında detaylar yatırımcılarla paylaşıldı.

SPK tarafından başvuru onayı alan Consus Enerji'nin halka arzında, şirketin mevcut ortaklarından Global Yatırım Holding'in (#GLYHO) sahip olduğu 52.500.000 TL nominal değerli hisseler halka arz olarak sunulacak.

Consus Enerji'nin halka arzında 1 TL nominal değerli paylar 4,5 TL sabit fiyat üzerinden satılacak. Hisselere çok fazla talep gelmesi durumunda ise Global Yatırım Holding'in sahip olduğu 10.500.000 TL nominal değerli payların ek satışı gerçekleştirilebilecek.

Consus Enerji halka arz ne zaman? Consus BİST kodu nedir, eşit mi oransal mı?

Consus Enerji halka arz ile 333.000.000 TL değerindeki sermayesini, bedelli yöntemiyle 52.500.000 TL yükselterek, 385.500.000 TL'ye çıkaracak.

Consus Enerji Halka Arz Ne Zaman?

Consus Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş.halka arzı 14-15 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Eşit Dağıtım yöntemi ile Consus Enerji, Borsa’da CONSE kodunu alacak.

Consus Enerji Halka Arz Bilgileri

Halka Arz Tarihi: 14-15 Nisan 2022
Halka Arz Fiyatı/Aralığı: 4,50 TL
Dağıtım Yöntemi: Eşit Dağıtım
Pay: 105,000,000 Lot
Ek Pay: 10,500,000 Lot
Aracı Kurum: Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.
BİST Kodu: CONSE

Consus Enerji Hakkında

Global Yatırım Holding’in iştiraki olan Consus Enerji, yenilenebilir enerji alanında gerçekleştirdiği biyokütle ve güneş santralleri yatırımlarına ek olarak, birleşik ısı ve güç sistemlerini (kojenerasyon / trijenerasyon ) yap-işlet iş modeli ile hayata geçiren Türkiye’nin en büyük kurulu gücüne sahip enerji hizmet firması olarak sektörüne liderlik emektedir.

Consus Enerji halka arz ne zaman? Consus BİST kodu nedir, eşit mi oransal mı? - Resim : 2

Türkiye’nin dört bir köşesinde yeni nesil enerji yatırımlarını gerçekleştiren Consus Enerji, yenilenebilir kaynaklara yatırım yaparak, sanayi kuruluşları tarafından ihtiyaç duyulan enerji çözümlerini yerinde hayata geçirmektedir.

Mühendislik birikimi ve enerji uzmanlığıyla, sanayiden tarıma ülke ekonomisinin itici gücü olmaya devam eden Consus Enerji, faaliyet gösterdiği alanlarda katma değer yaratan, yenilikçi, dinamik ve saygın bir şirket olma vizyonuyla geleceğe bakmakta ve Türkiye’nin dört bir köşesinde doğru enerji yatırımlarına imza atmaktadır.

Consus Enerji halka arz ne zaman? Consus BİST kodu nedir, eşit mi oransal mı? ile ilgili etiketler BİST consus enerji halka arz talep toplama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.