Coni kimlerle kol kola yürüyor? İşte Amerikalıların utanç albümü... / ÖZEL

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dün gece saatlerinde düzenlediği hava harekâtında vurduğu Suriye'nin kuzeyindeki YPG hedeflerini, bugün Amerikan askerleri ziyaret etti. Fotoğraftaki teröristlerin kim olduğu

Reuters haber ajansının geçtiği fotoğrafta, Amerikan askerleri, TSK'nın vurduğu YPG hedeflerini incelerken görülüyor. ABD'li askerin yanında YPG üyeleri var.

Amerikan askerlerinin, vurulan alana helikopterle gelişlerinin fotoğrafı da Reuters tarafından servis edildi.

SuperHaber'in güvenlik kaynaklarından aldığı bilgilere göre, ABD'li komutanın birlikte fotoğraf çektirdiği o YPG'liler terör örgütünün üst düzey azılı teröristleri olarak biliniyor.

İşte o teröristler ve kirli geçmişleri...

WhatsApp_Image_2017-04-26_at_13.06.14

1. Şahin Cilo (Kod adı) Ferhat Abdi Şahin (Terör örgütü Suriye Yapılanması Silahlı Kanat sorumlusu)

1990 yılında örgüte katılan Ferhat Abdi Şahin, 1996’da Hakkâri Şemdinli’de, 1997-2003 yılları arasında Avrupa’da, 2003-2004 yıllarında Mahmur’da faaliyet göstermiştir.

2005’te Yürütme Kurulu Üyesi olarak görev yapan Şahin Cilo (K), 2009-2012 HPG sözde Özel Kuvvetler sorumluluğunu üstlenmiştir. 2012 yılından itibaren Suriye’de faaliyet gösteren Şahin Cilo (K) halen silahlı kanat sorumluğunu yürütmektedir.

2. Redur Halil (Kod adı) (YPG Üçlü Yürütme Kurulu Üyesi, YPG Basın Sözcüsü)

WhatsApp_IllsIsImage_2017-04-26_at_13.06.12

WhatsAplllp_Image_2017-04-26_at_13.06.12

ABD'NİN İLK SKANDALI DEĞİL!

ABD'nin bölgede terör örgütleriyle teması ilk değil.

DEAŞ’la mücadele özel temsilcisi Brett McGurk, geçtiğimiz yıl PKK'lı Polat Can ile fotoğraf çektirmişti.

defefe

Polat Can, YPG temsilcisi sıfatıyla Brett McGurk ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada hesabından paylaşmıştı.

fefefff

DEAŞ’la mücadele kapsamında ABD’nin sadece havadan değil karadan da destek verdiği, YPG içerisinde savaşan çok sayıda ABD'linin olduğu biliniyor.

fefeffeeerrf

ABD Genelkurmay Başkanın başdanışmanı Astsubay Kıdemli Başçavuş John Wayne Troxell, “ABD ordusu Suriye'de DSG'ye eğitim ve mühimmat yardımında bulunuyor. Bölgeden, DSG'ye son derece güvenerek ayrıldım" açıklamasında bulunmuştu.

feffgg

Ayrıca, YPG'nin Rakka'yı ele geçirmeye yönelik saldırısında YPG’li teröristler ile Amerikan askerleri beraber hareket ediyorlar.

feffggge

Abdullah Öcalan posteri önünde poz veren YPG'nin yabancı militanları bölgedeki etnik temizlik çalışmalarını sürdüren örgütün ABD ve diğer Batılı ülkeler ile iletişimini de sağlıyor.

fefggggee

Suriye’deki Rakka operasyonu sırasında Amerikan askerleri PYD-YPG arması takıyor.

fefefgg_1

ABD’nin, PYD/YPG’ye ağır silahlar verip, Afrin bölgesindeki kamplarda eğittiği de ortaya çıktı.

fefegggg

Daha önce ABD ordusunda görev yapmış birçok eski asker Suriye kuzeyinde PYD/YPG ile beraber hareket ediyor.

fefftrrrr

Halep’teki Nevruz kutlamalarına katılan Rus askerlerin komutanı, koluna terör örgütü YPG arması takarak objektiflere poz vermişti.

fefefeee

Çoğu Amerikalı 8 bin yabancı askerin ise PYD'ye katıldığı tespit edildi. Bu gelişmeyle ABD ile PKK arasındaki ilişki belgelendi.

feeewwerr

DAEŞ ile savaşmak için Suriye'de YPG'ye katılan İngilizler Jamie Read ve James Hughes, ailelerini ziyaret etmek amacıyla ülkelerine döndü. / SuperHaber

fererghhhh

gegty66

Coni kimlerle kol kola yürüyor? İşte Amerikalıların utanç albümü... / ÖZEL ile ilgili etiketler PKK YPG DEAŞ ABD Amerikan askeri sincar karaçok
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.