Comolli geri dönüyor!

Fenerbahçe'nin eski Sportif Direktörü Damien Comolli'nin yeni durağı belli oluyor.

Simon Falette transferinin ardından sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan ve sonrasında transferin Ali Koç tarafından yapıldığını twitter hesabından yazan Fransız futbol adamı, kısa süre içerisinde gönderilmişti. Comolli'nin Fenerbahçe'nin ardından hangi takımda rol alacağı merak konusu olurken, Fransız basınından flaş bir haber yayınlandı. 

Comolli geri dönüyor!
Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Damien Comolli, sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ile Simon Falette transferi konusunda uzlaşamamış ve gönderilmişti.

Comolli, Falette'ye resmi imza attırılmasının ardından kendisine yapılan eleştirilere, "Simon Falette transferinin benim tarafımdan açıklanması gereken bazı noktaları olduğunu düşündüğüm ve sosyal medyada konuşulan birtakım yanlış ifadeleri düzeltme gereği duyduğum için bu hesabı açtım. Öncelikle, başkanımız Falette'yi kiralık olarak takıma kazandırmak istedi. Başkanın böyle bir isteği olması saygı görmeli. Aynı zamanda Falette de taraftarlarımız tarafından hoş karşılanmalı. Sosyal medyada konuşulan ve medyada çıkan "Rogon Ajans" ile olduğu varsayılan ilişki gerçeği yansıtmamaktadır. Benim onlarla hiçbir finansal bağım yoktur, sadece Luiz Gustavo ve tolga Ciğerci transferlerinde kendileriyle ilerledik." sözleriyle karşılık vermişti.

ROTA FRANSA

Fransız medyasında yer alan habere göre Damien Comolli'nin yeni durağı Rennes olabilir. Kırmızı siyahlı kulübün başkanı Olivier Letang'ın görevi bırakmasının ardından Comolli'nin Fransız kulübüne sıcak baktığı belirtildi.

.

Comolli geri dönüyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Comolli Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.