İşte Comolli'nin radarındaki yıldız stoper!

Gelecek sezonda tek hedefi şampiyon olarak dördüncü yıldızı takmak olarak belirleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

River Plate forması giydiği dönemde Galatasaray tarafından istenilen ama Basel takımına kaptırılan Eder Balanta, şimdi Comolli'nin radarında.

SuperHaber yazarı Levent Ümit Erol'un haberine göre, Fenerbahçe transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, sarı-lacivertliler radarına bir ismi daha aldı. Comolli, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen 26 yaşındaki Kolombiyalı stoper Eder Balanta'yı transfer etmek için kolları sıvadı.

EDER BALANTA KİMDİR?

Éder, 1993 yılında Bogotá'da doğdu. Oyuncu futbola Academia'da 2010 yılında başladı. Bu takım ile bir çok kupa kazanan Balanta, River Plate scoutlarının dikkatini çekti. Bu gelişmelerin üstüne ligin köklü ekibi River Plate'e transfer oldu. Yıldız stoper River Plate formasını 82 kez giydikten sonra 2016 yılında Basel'e 3,50 milyon Euro karşılığında transfer oldu.

Doğum tarihi / Yaş: 28 Şub 1993 (26)

Uyruğu: Kolombya

Boyu: 1,81 m
Mevki: Stoper

İşte Comolli'nin radarındaki yıldız stoper! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Kolombiya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.