Community Shield'da zafer Çağlar'lı Leicester'ın oldu

Community Shield kupasında Çağlar'lı Leicester City, Manchester City ile karşılaştı. İhenacho'nun golüyle sahadan galip ayrılan Leicester City, bu kupada 50 yıl sonra zafere ulaştı. Leicester taraftarları, maçın oyuncusu olarak Çağlar Söyüncü'yü seçti.

Geçtiğimiz sezon İngiltere'de Federasyon Kupası'nı müzesine götüren Leicester City ile ligde açık ara farkla şampiyon olan Manchester City'yi karşı karşıya getiren Community Shield kupasında zafer, Çağlar Söyüncü ve arkadaşlarının oldu.

Başkent Londra'daki Wembler Stadı'nda karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde ilk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı. 89. dakikada gelen penaltı kararı sonrsında ise Nijeryalı yıldız Kelechi İhenacho, penaltıyı gole çevirerek Leicester City'yi zafere taşıdı.

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü ilk 11'de başladığı karlışamanın tamamında forma giydi. 

GREALİSH SAHNE ALDI

Son lig şampiyonu Manchester City'nin İngiltere rekoruyla kadrosuna kattığı yeni transferi Jack Grealish de 65. dakikada oyuna girdi.

50 YIL SONRA GELEN ZAFER

Kupayı müzesine götüren Leicester City, aynı başarıyı 50 yıl sonra tekrarlamış oldu.

ÇAĞLAR, MAÇIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

Maç sonu Leicester City'nin resmi Twitter hesabından yapılan ankette, Çağlar Söyüncü maçın oyuncus

u seçildi.

 

Community Shield'da zafer Çağlar'lı Leicester'ın oldu ile ilgili etiketler Leicester City Çağlar Söyüncü Manchester City Community Shield
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.