Çölaşan: Bu saatten sonra kimse kimseyle barışmaz!

Sürpriz "halalleşme" açılımı ile dikkatleri üzerine çeken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seçmenlerinin bir kısmı haklarını helal etmiyor! Helalleşme açılımına itiraz eden Sözcü Gazetesi yazarı Çölaşan, kendisine bu adım nedeniyle Kılıçdaroğlu'nu hedef alan "çok ağır" mesajlar iletildiğini açıkladı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı video ile "helalleşme" yolculuğuna çıkacağını duyurdu.

CHP lideri Kılçdaroğlu, tartışmaya neden olan helalleşme çağrısının kimi ve hangi grupları kapsadığını da grup toplantısında açıkladı.

Ancak CHP liderinin bu açılımı parti içerisinde büyük bir krizi neden oldu. Kılıçdaroğlu'na açılım nedeniyle itiraz eden isimlerin başında gelen Sözcü yazarı Emin Çölaşan da bugünkü köşe yazısında krizin hangi boyuta ulaştığını gözler önüne serdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" adımı ile siyasi hayatının büyük hatalarından birini yaptığını savunan Çölaşan, " CHP'nin geçmişinde unutulması, ya da unutturulması gereken herhangi bir şeyi olduğunu sanmıyorum. Zaten uzun yıllardan beri tek başına iktidar olamamış, devlet yönetmemiş bir parti..." ifadelerini kullandı.

AĞIR LAFLAR...

Kılıçdaroğlu'nun bu çağrıda bulunurken partisinin yetkili kişi ve kurullarına danışmadığını ve onların fikrini almadığını da belirten Çölaşan, CHP liderine gelen tepkileri de köşesine taşıdı.

Çölaşan şunları kaydetti;

"Dünkü yazımda Kemal Bey'i bu helalleşme konusundaki sözleri nedeniyle eleştirmiştim. Hiç tanımadığım okurlardan bazı mesajlar geldi... Eleştirinin ötesinde, içlerinde kendisine yönelik çok ağır laflar yer alıyordu. Kimler tarafından gönderilmiş olduğunu bilemiyorum çünkü onları tanımıyorum."

"KİMSE KİMSEYLE BARIŞMAZ'"

Ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hata yaptığını kabul edip helalleşme çağrısını iptal etmesini isteyen Çölaşan, "Çünkü kamplar iyice ayrıldı. Bu saatten sonra kimse kimseyle barışmaz." dedi.

Çölaşan: Bu saatten sonra kimse kimseyle barışmaz! ile ilgili etiketler Emin Çölaşan Kılıçdaroğlu helalleşme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.