"Çok üzgünüm" Halit Ergenç özür diledi!

"Çok üzgünüm" Halit Ergenç özür diledi! Ozan Özgüven'in davası hakkında yorum yapan Halit Ergenç gelen yorumlar ve haberler üzerine sosyal medyadan özür diledi. "Çok üzgünüm" Halit Ergenç özür diledi!

 "Çok üzgünüm" Halit Ergenç özür diledi! Sevgilisine uyguladığı şiddet nedeni ile mahkemelik olan Ozan Özgüven hakkında açıklama ypan Halit Ergenç yapılan haberler ve yorumlar nedeni ile Instagram hesabı üzerinden özür diledi.

"ÇOK ÜZGÜNÜM"

Halit Ergenç, gelen tepkiler üzerine Instagram hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:
"Yargı süreci devam eden ve beni çok üzen bir konuyla ilgili, sadece bir temenni niyetiyle yaptığım açıklama, kendimi doğru ifade edemememden dolayı maksadını çok aştı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Şiddetin hiçbir türünün yanında olmam mümkün değil. Bilhassa son derece hassas olduğum kadına şiddet konusunda mağdur olmuş ve bu konuda mücadele eden herkesi hayal kırıklığına uğrattığımı anlıyorum. Hak veriyorum ve özür diliyorum."

"Çok üzgünüm" Halit Ergenç özür diledi!

"Çok üzgünüm" Halit Ergenç özür diledi! ile ilgili etiketler Halit Ergenç Sosyal Medya Instagram ozan özgüven özür diledi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.