Çok Uzak Fazla Yakın filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

19 Ekim Kanal D yayın akışında yer alan Çok Uzak Fazla Yakın filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Çok Uzak Fazla Yakın hangi kanalda Çok Uzak Fazla Yakın oyuncuları kimlerdir?

19 Ekim Kanal D yayın akışında yer alan Çok Uzak Fazla Yakın adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Çok Uzak Fazla Yakın filmi 2016 yılında vizyona girmiştir.

Çok Uzak Fazla Yakın Filminin Konusu Nedir?

Bugüne kadar İkinci Bahar, Kara Melek, Yeditepe İstanbul, Hırsız Polis ve Gönül İşleri gibi birçok diziye imzasını atan yönetmen Türkan Derya'nın ilk uzun metrajlı yapımı büyük bir aşk hikayesini anlatıyor. Filmin başrollerinde de yıldızı parlayan genç oyuncular Burcu Biricik ve Özgün Çoban yer alıyor.

Çok Uzak Fazla Yakın filmi İki üniversiteli gencin tanışmalarının ardından yaşadıkları büyük aşkları ve iniş çıkışları seyirciyi derin duygulara sürükleyecek.

Çok Uzak Fazla Yakın Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Türkan Derya

Oyuncular: Burcu Biricik, Özgün Çoban, Kaan Yılmaz

Tür:  Romantik, Dram

Yapım Yılı: 20 23 Eylül 2016 / 1s 40dk

Çok Uzak Fazla Yakın filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Kanal D çok uzak fazla yakın filminin konusu nedir oyuncuları kimdir ne zaman çekildi yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.