Çok şükür! Aatıf Chahechouhe varmış!

Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiği maçta Aatıf Chahechouhe oynadığı oyun, attığı gol ve yaptığı asistle toparlanma sürecindeki sarı-lacivertlilere adeta ilaç oldu.

Toparlanan ve derbiye moralli hazırlanma imkanı bulan Fenerbahçe'de Aatıf Chahechouhe iki haftadır gösterdiği performansla ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta Karabükspor karşısında da 90 dakika forma giyen Faslı oyuncu 1 gol kaydetmişti. Akhisar Belediyespor karşısında bu sezonki üçüncü maçına çıkan Aatif, Van Persie'ye asist yaptı, ikinci yarıda da 1 gol buldu.

"Ayağı temiz"

Aatıf'ın performansını değerlendiren Dick Advocaat, ''Aatıf'ın gol atabildiğini de gördük. Ayağı gerçekten temiz. Benim çalışma tarzım nasılsa oyuncularım da öyle olmalı. Aatıf'a da şans geldi ve onu kullandı. Tüm oyuncularım yapabildiklerini göstermeli.'' dedi.

Çok şükür! Aatıf Chahechouhe varmış! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aatif Chahechouhe
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.