Çok seviyorsan dağa çık Hillary!

FETÖ ile girift ilişkisi ve örgütten aldığı mali destek ile adından söz ettiren eski ABD Başkan adayı Hillary Clinton, Fırat'ın doğusunda PKK'ya yönelik gerçekleştirilecek operasyona karşı çıktı! Clinton sosyal medyada Trump yönetiminin bölgeden çekilme kararını eleştirdi; "Başkan, sadık müttefiklerimiz ve Amerika'nın kendi çıkarlarına rağmen Türkiye ve Rusya'nın otoriter liderleriyle saf tuttu" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna her ne şart altında olursa olsun operasyon düzenleyeceğini açıklaması ve bundan geri adım atmayacağını kararlı şekilde ABD'ye göstermesi Trump yönetiminde karşılık buldu.

ABD Başkanı Donald Trump, "ABD'nin sonu olmayan bu saçma savaşlardan çekilme zamanı geldi." açıklaması yaparak askerlerine bölgeden çekilme emri verdi.

"IŞİD'le Türkiye, Suriye, İran, Rusya ve Kürtler ilgilenmeli" diyen Trump'a tepki ise Donald Trump'ın rakibi olan eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'dan geldi.

FETÖ ile ilişkisi bilinen ve Cumhurbaşkanı Erdoağn ve Rusya Devlet Başkanı Putin için 'otoriter lider' ifadesini kullanan Clinton Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı;

"Açık olalım: Başkan, sadık müttefiklerimiz ve Amerika'nın kendi çıkarlarına rağmen Türkiye ve Rusya'nın otoriter liderleriyle saf tuttu. Kararı hem Kürtlere hem de görev yeminine yönelik mide bulandırıcı bir ihanet."

Çok seviyorsan dağa çık Hillary!

Çok seviyorsan dağa çık Hillary! ile ilgili etiketler PKK ABD Suriye DEAŞ Hillary Clinton terör Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.