"Çok PKK kurşunu yedim"

Nobel Ödüllü Profesör Doktor Aziz Sancar’ın dün vefat eden ağabeyi emekli binbaşı Tahir Sancar’ın,ölmeden önce verdiği son röportaj ortaya çıktı. Sancar röportajında, “Aziz gibi hepimiz milliyetimize ve mukaddesatımıza son derece bağlıyız. Bayrak ve vatan bizim için kutsaldır. Bunun için cansa can veririz, kansa kan veririz. Taviz yok. Ben çok PKK kurşunu yedim. Açık söyleyeyim ülkücü bir aileyiz.” şeklinde konuşuyor. Tahir Sancar, 22 Haziran Pazartesi Küba Camii’nden ahirete uğurlanacak.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’nin gururu olan Nobel Kimya Ödülü sahibi Profesör Aziz Sancar’ın vefat eden ağabeyinin verdiği son röportaja SüperHaber ulaştı.

“BEN ÇOK PKK KURŞUNU YEDİM!”

Yıllarca ülkenin güvenliği için Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yapan Emekli Binbaşı Tahir Sancar, vefat etmeden önce bir gazeteye verdiği röportajda, ”Açık söyleyeyim Ülkücü bir aileyiz.” diyor.

"Çok PKK kurşunu yedim"

Emekli binbaşı Sancar, konuşmasının devamında, kardeşi Prof. Dr. Aziz Sancar’dan bahsederek, “Aziz gibi hepimiz milliyetimize ve mukaddesatımıza son derece bağlıyız. Bayrak ve vatan bizim için kutsaldır. Bunun için cansa can veririz, kansa kan veririz. Taviz yok. Ben çok PKK kurşunu yedim.” şeklinde konuşuyor.

"Çok PKK kurşunu yedim" - Resim : 2

““MİLLİYETÇİ BİR AİLEYİZ!”

Emekli binbaşı Tahir Sancar konuşmasının devamında, aile olarak kalabalık bir aile olduklarını söyleyerek, kendilerinin Milliyetçi bir ailenin evlatları olduklarını dile getiriyor. Emekli binbaşı Sancar; “Bizim bir akrabamız var uzaktan. Mithat Sancar, aşırı solcu. Aday olduğu partiden seçildi. Bir sol partiye de, Vatan Partisi'ne de gitseydi desteklerdik,ama terör örgütünün partisine gitmesi bizleri de üzdü.” diyor.

"Çok PKK kurşunu yedim" - Resim : 3

“ORTA ASYA’DAN GÖÇ EDEN OĞUZ BOYUNDANIZ!”

Tahir Sancar, Sancar ailesi olarak, Orta Asya’dan gelen Oğuz Boyundan bir aile olduklarını belirterek, ”Biz Orta Asya'dan göç etmiş Oğuzların boyundanız. Açık söyleyeyim ülkücü bir aileyiz. Sevgi doluyuz, kültürlüyüz. Balkonuma astığım bayrak, şehitler anısına 6 aydır orada duruyor. Bunların tartışılması doğru değil. Aziz'in Nobel Ödülü alması,Türk'üyle Kürt'üyle hepimiz için gururdur. Neyi paylaşamıyoruz, paylaşamadığımız nedir?" diyen Tahir Sancar, kardeşi Aziz Sancar’ın ABD’de asistan iken gönderdiği havale ile Beşiktaş Ülkü Ocağının kirasını 3 yıl ödemiştir.” ifadelerini kullandı.

"Çok PKK kurşunu yedim" - Resim : 4

PROF. DR. AZİZ SANCAR CENAZEYE GELMEYE ÇALIŞIYOR

Öteyandan, SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, emekli binbaşı Tahir Sancar’ın 22 Haziran Pazartesi günü, Büyükçekmece’de bulunan Küba Camii’nden saat:14:30’da kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verileceği, Prof.Dr.Aziz Sancar’ın cenazeye gelmeye çalışacağı öğrenildi.

"Çok PKK kurşunu yedim" - Resim : 5

"Çok PKK kurşunu yedim" ile ilgili etiketler Ülkücü Aziz Sancar tahir sancar Kuba Camii Oğuz Boyu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.