Çok net anlama problemi var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP'li Murat Emir tarafından ortaya atılan "Koronavirüs aşısı 10 gündür el altından AK Parti'lilere yapılıyor" iddiasına çok açık ve net bir şekilde yalanladı. Şu anda Türkiye'nin yapılmasına onay verdiği bir aşı olmadığını belirten Koca şu an sadece bellli esaslar çerçevesinde gönüllülere aşı yapıldığını söyledi. Ancak, adının önünde Profesör titri bulunan Özgür Demirtaş net bir şekilde anlama problemi olduğunu ortaya koyan bir mesajla yine algıya oynadı.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Çin’le sözleşmesi yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının Türkiye’ye geldiğini ve 10 gündür el altından AK Parti'lilere yapıldığını ileri sürdü. 

CHP'li vekilin iddiasına Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı toplantıda cevap veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bakanlık olarak izin verdiğimiz herhangi bir aşı söz konusu değil. Türkiye’ye hangi aşı olursa olsun halk sağlığı ve tıbbi cihaz ve ilaç kurumumuz tarafından laboratuvarlarda testleri yapılmadıkça, hiç kimseye yapılmasını biz istemiyoruz ve yapmıyoruz. Dolayısıyla incelemeden geçmemiş olan aşıları kimselerin yaptırmasını da istemiyoruz. Şu dönemde gönüllü olanlara yapılabiliyor. Gönüllü olanlara yapılırken bir takım esasları var. Türkiye’de bizim bakanlık olarak izin verdiğimiz herhangi bir aşı söz konusu değil." dedi.

Ancak, isminin önünde Profesör titri bulunan Özgür Demirtaş cevap bu kadar açık ve netken sosyal medyada yine algıya oynadı. 

Demirtaş'ın, net olarak anlama problemi olduğunu ortaya koyan sosyal medya mesajı şöyle:

"Türkiye’de bir grup insana toplumun tümünden önce aşı yapıldığı doğru mu? Bu çok NET bir soru. Lafı dolandırmadan NET bir cevap duymak isteyen milyonlarca insan var ... !"

Çok net anlama problemi var

Özgür Demirtaş'ın net bir şekilde ALGI ürettiği bu mesaja takipçilerinden de NET tepkiler geldi...

Çok net anlama problemi var - Resim : 2

Çok net anlama problemi var ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca CHP aşı özgür demirtaş Murat Emir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.