'Çok Namlulu Roket Atar' sistemi ele geçirildi!

Çukurca'da teröristlere ait ÇNRA ele geçirildi

Hakkari Çukurca'da devam eden operasyonlarda Hudut Özel Harekat bölüğünce yapılan arazi taraması sırasında Hantepe ve Seni Tepe'ye yakın bir bölgede ÇNRA (Çok Namlulu Roket Atar) sistemi ele geçirildi.

TSK'dan yapılan açıklamada, 107 mm çapındaki roketatarın menşeinin araştırıldığı belirtildi. Öte yandan Çağlayan Yağlısu bölgesinde tespit edilen 2 terörist tank atışıyla imha edildi. Bu operasyonla, Çukurca'da etkisiz hale getirilen terörist sayısının toplam 209 olduğu öğrenildi.

Şemdinli'de devam eden operasyonlarda ise Soğuksu-Güvenli-Erdemli kuzeyinde teröristlerin bulunduğu bölgeye operasyon düzenlendiği, bulunan yaşam malzemeleri ve patlayıcı yapımında kullanılan amonyum nitratın bulunup imha edildiği öğrenildi.

Ayrıca yapılan açıklamada, Şemdinli Tekeli'deki bir üs bölgesinden Kuzey Irak'taki Hakurk kampı kuzeyindeki Chale Tepe bölgesinde görüntüsü alınan iki teröristin yapılan topçu atışı ile etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

'Çok Namlulu Roket Atar' sistemi ele geçirildi! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.