Çok kritik FETÖ operasyonu! 467 gözaltı kararı

2009'daki komiser yardımcılığına geçiş sınavına yönelik 67 ilde operasyon başlatıldı. FETÖ soruşturmasında 467 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi,

2009'daki komiser yardımcılığına geçiş sınavına yönelik FETÖ soruşturmasında 467 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Öte yandan sabah başlayan diğer operasyonlarda da İzmir ve Ankara merkezli onlarca kentte bir çok kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

OPERASYONLAR ART ARDA

FETÖ'nün TSK içerisindeki kripto yapılanmasına yönelik 157, Adalet Bakanlığı'ndaki FETÖ mahrem yapılanmasına yönelik ise 71 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Son operasyon haberi Adana ve Balıkesir'den geldi. Adana merkezli 11 ilde 2009 yılındaki komiserlik sınavına giren ve çoğu KHK ile ihraç edilen 27 polis, Balıkesir merkezli 5 ilde de 6 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Çok kritik FETÖ operasyonu! 467 gözaltı kararı ile ilgili etiketler TSK Sınav Operasyon FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.