Çok konuşulan nikahın ayrıntıları ortaya çıktı!

Sade bir törenle dünyaevine giren milli futbolcu Arda turan ve Aslıhan Doğan'ın çok konuşulan nikahının detayları ortaya çıktı. Arda'nın şahidi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki bilezik birden taktı.

Nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üstlendiği Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın nikahının detayları ortaya çıktı. Erdoğan'ın ünlü çifte 2 bilezik taktığı öğrenildi.

ERDOĞAN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üstlendiği Arda Turan'ın nikahının Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla 'sade' gerçekleştirildiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, sivil plakalı bir araçla geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın kıydığı nikahta Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arda Turan'ın nikah şahidi oldu.

arda-turan-ile-aslihan-dogan-in-dugun-detaylari-10650892_7296_m

ERDOĞAN ÇİFTİ BİLEZİK TAKTI

Nikah kıyıldıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, geline bilezik taktı. Arda Turan'ın, dizi oyuncusu kardeşi Okan Turan, törene sevgilisi Katre Yırtıcı ile birlikte katıldı.

arda-turan-ile-aslihan-dogan-in-dugun-detaylari-10650892_1635_m

SAYILI KİŞİ KATILDI

Nikah törenine başta Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ve çok yakın akrabaları olmak üzere; Başakşehir Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı, Emre Belözoğlu, Sarıhan Gusto'nun sahibi Cemal Sarıhan katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz Çubuklu'daki Vadi Konakları'nda yapılan törende, 21.00-23.00 saatleri arasında bulundu. Nikah kıyılmadan önce çaylar içildi. Konuklara su böreği ve zeytinyağlılardan oluşan bir mönü ikram edildi.

Çok konuşulan nikahın ayrıntıları ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Arda Turan Aslıhan Doğan Cumhurbaşkanı Erdoğan bilezik
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.