Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu son haliyle şoke etti!

Yılmaz Erdoğan’ın yönetmenliğinde yürütülen ‘Çok Güzel Hareket Bunlar’ programı pek çok genç yeteneği sanat dünyasına kazandırmayı başardı. Programın oyuncularından Zeynep Koçak'ın yıllar içerisindeki değişimi şaşırttı.

Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Büşra Pekin, Şahin Irmak ve İbrahim Büyükak'ın olduğu çok sayıda isim Çok Güzel Hareketler Bunlar programının sonrasında kendi yollarına giderek büyük başarılar elde etti. Bazı isimler ise yıllar içerisinde yaşadıkları değişimlerle gündeme gelmeyi başardı. Değişimiyle fark yaratan isimlerin başında ise Zeynep Koçak yer aldı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu son haliyle şoke etti!

Çok Güzel Hareket Bunlar programıyla tanınan oyuncu Zeynep Koçak bir dönem Oğuzhan Koç’la aşk yaşıyordu. İkilinin uzun süren ilişkilerini noktalandırmalarının ardından Zeynep Koçak magazin dünyasından elini eteğini çekmeyi seçti. Dizi ve film projelerinde yer almayan oyuncunun sosyal medya paylaşımları ise hayranlarını şaşırttı. Programdaki halinden eser kalmayan Koçak, kilo aldığını söyleyerek yeni imajını görücüye çıkarttı. BKM oyuncusu Zeynep’i görenler tanımakta zorluk çekti.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu son haliyle şoke etti! - Resim : 2

 

 

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu son haliyle şoke etti! ile ilgili etiketler Sosyal Medya zeynep koçak çok güzel hareketler bunlar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.