Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu Cemile Çiğdem Canyurt dünyaevine girdi

BKM Mutfak oyuncularından 29 yaşındaki Cemile Canyurt, uzun zamandır birliktelik yaşadığı sevgilisi Mertkan Kaya ile nikah masasına oturdu.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda yer alan Cemile Canyurt ve Mertkan Kaya dünyaevine girdi. Canyurt'un memleketi Bolu'da açık havada gerçekleşen törene çok sayıda konuk katıldı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu Cemile Çiğdem Canyurt dünyaevine girdi

Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin de katıldığı törenden renkli kareler sosyal medyada paylaşıldı. Cemile Canyurt'un sadece ve şık gelinliği sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu Cemile Çiğdem Canyurt dünyaevine girdi - Resim : 2


CEMİLE CANYURT HAKKINDA

15 Mart 1992 yılında Kırıkkale'de dünyaya gelen Cemile Çiğdem, Ankara'da büyümüştür. 2016 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu Cemile Çiğdem Canyurt dünyaevine girdi - Resim : 3

2009 yılında Ankara Kent Tiyatrosu'nda tiyatro oyunculuğu yapmıştır. Bolu Bölge Tiyatrosu'nda ve eğitim gördüğü üniversitesinde Genç Sanatlar Topluluğu'nda oyunculuk yapan Canyurt, 6. Sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye Grup Ters Köşe ile birlikte yarışmacı olarak katılmıştır. Çeşitli firmalarda animatör olarak çalışmıştır.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu Cemile Çiğdem Canyurt dünyaevine girdi - Resim : 4

Ayrıca bazı okullarda eğitmen olarak çalışmıştır. FOX TV'de yayınlanan Görevimiz Komedi'de oyunculuk yapan genç oyuncu son olarak Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğinde Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de oyunculuk yapmaktadır. İstanbul'da yaşayan Cemile Çiğdem Cankurt, Beşiktaş takımını tutmaktadır.


Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu Cemile Çiğdem Canyurt dünyaevine girdi ile ilgili etiketler BKM nikah Düğün Cemile Canyurt Mertkan Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.