Çok Güzel Hareketler Bunlar Yılmaz Erdoğan neden yok? Yılmaz Erdoğan ÇGHB'den ayrıldı mı?

Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın 20 Aralık akşamında yayınlanan yeni bölümünde Yılmaz Erdoğan’ın olmayışı kafaların karışmasına neden oldu. Peki, Yılmaz Erdoğan neden yok? Yılmaz Erdoğan Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programında Yılmaz Erdoğan şoku yaşanıyor. 20 Aralık akşamında yayınlanan 66. bölüm ile Kanal D ekranlarında bir klasik haline gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar programında Yılmaz Erdoğan’ın olmayışı kafaları iyice karıştırdı.

YILMAZ ERDOĞAN NEDEN YOK?

Geçtiğimiz haftalarda Eser Yenenler programa konuk olarak katılmış ve Netflix için yeni bir film projesi olduğunu söyleyen Yılmaz Erdoğan, programa ara vereceğinin sinyallerini çakmıştı. Programın açılışında izleyicinin karşısına çıkan Eser Yenenler, Yılmaz Erdoğan'ın film çalışmaları için Köyceğiz'e gittiği açıklayarak Yılmaz Erdoğan'ın ÇGHB 2'yi bir süreliğini kendisine emanet ettiğini ifade etti.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Yılmaz Erdoğan neden yok? Yılmaz Erdoğan ÇGHB'den ayrıldı mı?

Yılmaz Erdoğan'ın yerine geçici olarak sunuculuğu Eser Yenenler yapacaktır. Eser Yenenler'in Ocak ayına kadar sunuculuğu yapması bekleniyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Yılmaz Erdoğan neden yok? Yılmaz Erdoğan ÇGHB'den ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Yılmaz Erdoğan çok güzel hareketler bunlar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.