Çok Güzel Hareketler bir bir eriyor! 2 Oyuncu daha ÇGHB'ye veda etti! İşte o isimler

Oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın kurduğu Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı projede yer alan oyuncular bir bir veda kararı alıyor. Daha önce 8 kişi ÇGHB'ye veda etmişti.

Kanal D'de yayınlanan ve Genel Sanat Yönetmenliğini oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinde yer alan 2 oyuncu daha projeye veda etti.

Programa son olarak Gözde Şencan ve Yiğit Taşdemir veda ederken her iki isim de ayrılıklarını sosyal medyadan duyurdu. Gözde Şencan 3 sezondur aktif bir şekilde rol alırken Taşdemir ise tek tük rollerde yer alıyordu ve ismi jenerikte dahi geçmiyordu.

8 OYUNCU DAHA ÖNCE AYRILMIŞTI

13 Haziran 2021 Pazar günü yayınlanan 89. bölümüyle sezon finali yapan BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2'de ilk ayrılık haberi Gürhan Altundaşar ile Cihan Talay'dan gelmişti.

Ardından Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınçcı, Arzu Susantez, Sema Özkan, Didem Ruhi, Eda Nur Hancı da sosyal medya üzerinden ayrılık kararlarını hayranlarına duyurmuştu.

Çok Güzel Hareketler bir bir eriyor! 2 Oyuncu daha ÇGHB'ye veda etti! İşte o isimler ile ilgili etiketler Kanal D çok güzel hareketler bunlar çghb
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.