Çok Güzel Hareketler 2'de Yalı Çapkını Skeci Kahkahaya Boğdu

Star tv'de Pazar akşamları yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2'de Yalı Çapkını skeciyle izleyici kahkahaya boğuldu. Son günlerin en popüler yapımı Yalı Çapkını'nda Ferit ve Seyran'ın ilişkileri eğlenceli bir dille sahneye aktarıldı.

Çok Güzel Hareketler 2'de Yalı Çapkını skeci geliyor. Pazar akşamları seyircisiyle buluşan eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezonunda reyting sıkıntısı yaşıyor. Teşkilat, Yargı, Güzel Günler gibi iddialı yapımlara karşı ayakta durmaya çalışan Yılmaz Erdoğan'ın öğrencileri bu akşam popüler bir konuyu skeç konusu yapıyor.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER'DE YALI ÇAPKINI SKECİ!

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerini oynadığı Yalı Çapkını dizisi yine bir Star Tv projesi olarak ekrana geliyor. OGM Pictures imzalı dizi sosyal medyada da en çok konuşulan diziler arasında.

Hal böyle olunca Çok Güzel Hareketler 2 ekibi de bu güncel diziyi eğlenceli bir şekilde ti'ye alıyor.

Çok Güzel Hareketler yeni bölümleriyle Star tv'de.

Çok Güzel Hareketler 2'de Yalı Çapkını Skeci Kahkahaya Boğdu ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Çok Güzel Hareketler Bunlar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.