Çok Güzel Hareketler 2 yılbaşı özel konukları kimler? Sürpriz konuklar var

Çok Güzel Hareketler 2'nin 31 Aralık 2020 yılbaşı akşamı ekrana gelecek yılbaşı özel programına katılacak konuklar belli oldu. Eser Yenenler'in sunacağı program, Yılmaz Erdoğan yönetiminde gerçekleşecek. Peki, konuklar kimler oldu?

KANAL D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2, yılbaşı özel programıyla ekrana gelecek. 31 Aralık 2020 Perşembe akşamı yayınlanacak Çok Güzel Hareketler 2'nin konukları kimler oldu?

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 YILBAŞI ÖZEL TANITIM FRAGMANI

Birbirinden genç ve yetenekli tiyatro oyuncularının kendilerinin yazdıkları skeçleri yine kendileri oynamaktadır. Artık aileden biri olma özelliğini taşıyan bu sempatik oyuncuların sizlere sunacağı daha çok şey var.

Oyuncuların yazmış oldukları skeçler sahnede oynanıyor, bu izleyenler arasında oldukça beğeniliyor. Sizlerde yılbaşı gecesi arkadaşlarınızla ya da ailenizle beraber oturup televizyonlarınızın başında çok güzel hareketler bunlar 2 programını izleyerek mükemmel saatler geçirebilirsiniz.

Çok Güzel Hareketler 2 yılbaşı özel konukları kimler? Sürpriz konuklar var

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 YILBAŞI ÖZEL PROGRAMININ KONUKLARI KİMLER

Yılbaşı gecesi komedi programında Cengiz Kurtoğlu, Kibariye, Hülya Avşar, Koray Avcı, Emir Can iğrek gibi sevilen isimler bulunacak.

Çok Güzel Hareketler 2 yılbaşı özel konukları kimler? Sürpriz konuklar var - Resim : 2

 

Çok Güzel Hareketler 2 yılbaşı özel konukları kimler? Sürpriz konuklar var ile ilgili etiketler Kanal D çok güzel hareketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.