Çok Güzel Hareketler 2 ayrılık haberiyle sarsıldı! İki isim yollarına artık yalnız devam edecek!

Yılmaz Erdoğan'ın Çok Güzel Hareketler 2 grubu ayrılık haberiyle sarsıldı. İki aşık Fatmanur Tezcan ile Hilmi Deler ayrıldı. İkili ayrıldıktan hemen sonra sosyal medyada birbirlerini takipten çıktı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan tiyatro programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Aşk yaşayan ikili Hilmi Deler ile Fatmanur Tezcan artık yollarına yalnız devam edecek. Sessiz sedasız bitirdikleri ilişkileri yüzünden ÇGHB'de gergin günler yaşanıyor.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 AYRILIK HABERİYLE SARSILDI

1 senedir birlikte olan iki oyuncu Hilmi Deler ile Fatmanur Tezcan ikilisi sosyal medyada da takipten çıkarak ayrılığı resmileştirdi. Çift yakın çevresine ayrılık nedeninin ihanet olmadığını söyledi.

AYRILIKLA BİRLİKTE GRUP TAMAMEN DAĞILDI

Eğlenceli anların yaşandığı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de geçriğimiz sezon 8 oyuncu birden veda ederek şok yaşatmıştı. Begüm Çağla Taşkın, Arzu Susantez, Birsel Kılınççı, Didem Ruhi, Sema Özkan, Eda Nur Hancı, Gözde Şencan Yiğit Taşdemir ayrılıkları ile herkesi üzdü. Ancak buna rağmen ÇGHB, yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Çok Güzel Hareketler 2 ayrılık haberiyle sarsıldı! İki isim yollarına artık yalnız devam edecek! ile ilgili etiketler Kanal D çok güzel hareketler bunlar hilmi deler fatmanur tezcan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.