Çok Güzel Hareket Bunlar ile adını duyuran oyuncu Zeynep Koçak'ın eski halinden eser kalmadı

Bir dönem Çok Güzel Hareketler Bunlar’da rol alan 37 yaşındaki oyucu, senarist ve yönetmen Zeynep Koçak, şimdilerde bambaşka biri oldu. Koçak’ın son halini görenler ise gözlerine inanamadı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programında rol alan, bir dönem Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ve uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Zeynep Koçak değişimi ile gündeme geldi.

Çok Güzel Hareket Bunlar ile adını duyuran oyuncu Zeynep Koçak'ın eski halinden eser kalmadı

Aldığı kilolarla dikkat çeken Koçak, yüzüne yaptırdığı küçük işlemlerle tanınmayacak derecede değişime uğradı. Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın ilk kuşağında yer alan oyuncu Zeynep Koçak'ın değişimini görenler şoke oldu.

Çok Güzel Hareket Bunlar ile adını duyuran oyuncu Zeynep Koçak'ın eski halinden eser kalmadı - Resim : 2

ESTETİK Mİ YAPTIRDI?

Yıllar içindeki değişimiyle şaşırtan Koçak'ın, sarı saçları yerine koyu tonlar ve kıvırcık saçlar tercih ettiği görüldü. Takipçilerinin bir kısmı ünlü oyuncunun yıllar içindeki bu değişimini estetik operasyonlara bağlarken bir kısım takipçisi ise yalnızca kilo almasına bağladı. Takipçilerini ikiye bölen Koçak'ın yüzüne estetik yaptırıp yaptırmadığı ise merak konusu oldu.

İşte Koçak'ın son hali...

Zeynep Koçak

Zeynep Koçak


Zeynep Koçak

Zeynep Koçak

 

Çok Güzel Hareket Bunlar ile adını duyuran oyuncu Zeynep Koçak'ın eski halinden eser kalmadı ile ilgili etiketler estetik zeynep koçak çok güzel hareketler bunlar imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.