Çok Filim Hareketler Bunlar filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

2 Mart Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Çok Filim Hareketler Bunlar filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Çok Filim Hareketler Bunlar konusu nedir, Çok Filim Hareketler Bunlar oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

2 Mart Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Çok Filim Hareketler Bunlar adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Çok Filim Hareketler Bunlar 2010 yılında vizyona girmiştir. Çok Filim Hareketler Bunlar adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Çok Filim Hareketler Bunlar filminin konusu nedir, Çok Filim Hareketler Bunlar oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Çok Filim Hareketler Bunlar filminin konusu ne?

Yaz sıcağının altında deniz-kum-güneşin tadını yakalamak isteyenler, tatilde aşkın peşinden koşanlar, güneye gidemeyip evde sivrisineklerin peşinde koşanlar, sadece günübirlikçi olarak denizle hasret gidermeye çalışanlar, yazı mezuniyet balosu ile karşılamak isteyenler, yaz tatilinin en güzel hediyesi olan bisikletin değerini bilemeyenler hepinizin yaz hikayeleri bu filmde toplandı.

Çok Filim Hareketler Bunlar filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Çok Filim Hareketler Bunlar, Türk sinemasında daha önce denenmemiş olan bir anlatım dili ile 9 ayrı hikayeyi tek filme sığdırmaya çalışıyor.

Çok Filim Hareketler Bunlar filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Ozan Açıktan

Oyuncular: BKM Mutfak Oyuncuları, Gülsüm Alkan, İbrahim Büyükak

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 26 Mart 2010

Çok Filim Hareketler Bunlar filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler BKM Çok Film Hareketler Bunlar filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.