''Çok değerli bir ilişkinin sonuna geldim"

Sevgilisi ile olan paylaşımlarını sosyal medya hesabından kaldıran İdo Tatlıses, yine kendi hesabından bir açıklama ile sevgilisi Yasemin Şefkatli ile ayrıldıklarını paylaştı.

Ünlü şarkıcı İdo Tatlıses ve sevgilisi Yasemin Şefkatli yollarını ayırdı. Sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını silen Tatlıses, ayrılığı hakkında açıklama yaptı.

"DEĞERLİ İLİŞKİNİN SONUNA GELDİM"

Instagram hesabındna açıklama yapan İdo şunları söyledi:

"İçinde bulunduğum şu anki süreç ile ilgili bir açıklama yapmanın hem benim için hem değerli medya mensupları ve sevenlerim için faydalı olacağını düşündüm. Her güzel şeyin sonu varmış. Belki de Allah'ın bize en büyük hediyesi, her şeyi sonlu yaratması. Ben de çok güzel bir hikayenin çok değerli bir ilişkinin sonuna geldim. Böylesi güzellikleri yaşamama sebep olan güzel bir birlikteliği sonlandırmak tabi ki kolay değil ama hayat devam ediyor. Birçok insan bu birlikteliğin sonlanmasıyla ilgili olarak kendi anlam dünyalarından kaynaklı farklı düşünceler ortaya atacaktır hatta daha şimdiden böylesi düşünceler dillendirilmeye başlandı. Bu durumu çok normal karşılıyorum. Ancak bunlara itibar etmemek gerektiğini de belirtmeliyim.

''Çok değerli bir ilişkinin sonuna geldim"

 

 

''Çok değerli bir ilişkinin sonuna geldim" ile ilgili etiketler İdo Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.