"Çok bencil ve onu izlemekten zevk almıyorlar"

İrlanda futbolunun efsanelerinden Damien Duff, katıldığı bir televizyon programında Brezilyalı yıldız Neymar hakkında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda oynanan futbol kadar yorumcuların futbolcular hakkında söyledikleri de gündeme bomba gibi düşüyor.

İrlanda futbolunun efsane ismi olan ve Chelsea'de oynadığı dönemde fırtına gibi esen Damien Duff, katıldığı bir televizyon programında Brezilya'nın yıldız futbolcusu Neymar hakkında sert açıklamalarda bulundu.

İşte Duff'ın o açıklamaları:

Neymar'ı bu sene sevmedim. Paris'e gitti ve orada oynamasını sevmiyorum. O çok bencil birisi. Sürekli kendisini düşünüyor. Fransız halkı onu izlemekten zevk almıyor.

Çok fazla şov yapıyor. Ronaldo ve Messi'ye bakmalı. Onlar en iyileri. Her zaman sonuca gitmeye çalışıyorlar. Bu delikanlı ise İsviçre karşısında bir kez daha gördük ki YouTube'da yeteneklerini sergilemek için maça çıkıyor. O tamamen dünya çapında ve bir takımdan daha fazlası olabilmeyi istiyor.

Messi'nin gölgesinden kurtulabilmek ve Ballon d'Or'u kazanabilmek için takımdan ayrıldı. Ancak o ligde oynadığı sürece bunu kazanamayacak. Bu bir gerçek.

Bana alaycı diyebilirsiniz ama Çarşamba günü Kosta Rika maçında Neymar hazır olacaktır. Brezilyalı yıldız kendisine gösterilen tüm ilgiyi seviyor. O büyük hep büyük!

"Çok bencil ve onu izlemekten zevk almıyorlar" ile ilgili etiketler Neymar Brezilya İrlanda Damien Duff Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.