Çok beğenilen dizi final yapıyor! Haftaya son bölümü yayınlanacak...

Star Tv ekranlarının iddialı yapımlarından 'Hayat Sırları' reytinglerde istenen başarıyı yakalayamayınca final yapma kararı aldı.

Star TV'nın geçtiğimiz aylarda ekran macerasına başlayan dizisi Hayat Sırları final kararı aldı. İstenen reyting oranına ulaşamayan dizi, önümüzdeki birkaç hafta içinde ekran yolculuğuna son verecek.

Yapımcılığını Most Production'ın, yönetmenliğini Murat Can Oğuz'un, senaristliğini Mahinur Ergun'un üstlendiği dizinin başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker ve Ecem Erkek paylaşıyor.

hayatsirlari

DK5tDxEWkAAdcsT

Çok beğenilen dizi final yapıyor! Haftaya son bölümü yayınlanacak... ile ilgili etiketler hayatsırları final hazarergüçlü startv
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.