Çocukluk dizisi nerede çekiliyor? Ali Kağan Çocuk Evi nerede?

Çocukluk dizisi nerede çekiliyor? Ali Kağan Çocuk Evi nerede merak ediliyor. FOX TV'nin yeni dizisi Çocukluk cuma akşamları yayınlanıyor. İzleyiciler Çocukluk dizisinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. İşte detaylar..

Çocukluk dizisi nerede çekiliyor? Çekimler İstanbul'da nerede yapılıyor izleyiciler tarafından sıklıkla araştırılıyor. Başrollerinde Burcu Özberk ve Erdal Beşikçioğlu'nun rol aldığı Çocukluk dizisinde Ali Kağan Çocuk Evi nerede gibi soruların yanıtları haberimizde.

ÇOCUKLUK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İlk tanıtımı yayınlandığından itibaren izleyiciler tarafından merak edilen dizi çekim yerleri ile de dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Çok kısa bir süre sonra ekranlarda seyirci ile buluşacak olan dizide Merve Çağıran, Nazan Kesal, Ceyda Ateş, Kenan Acar gibi ekranların sevilen yüzleri yer almaktadır. Pek çok dizi çekiminde de tercih edildiği üzere Çocuklu isimli dizide de İstanbul kullanıldı.

Çocukluk Dizisi Ali Kağan Çocuk Evi Neresi?

diziseti.tv'nin haberine göre Kimsesiz çocukları ve onların hayatını ve koruyucu aileye verilmelerini konu edinen dizi de çocukların kalmış oldu Ali Kağan çocuk evi de izleyiciler tarafından merak konusu haline gelmiş durumda. Gerçekte böyle bir çocuk evi olmaması ile birlikte Ali Kağan Çocuk Evi tamamen Çocukluk dizisi için dizayn edilmiş hayal ürünü bir yerdir. Dizi için dizayn edilmiş olan çocuk evi olabildiğince gerçek çocuk evlerine uyumlu olarak tasarlanmış ve mekan seçimi ona göre yapılmıştır. Dizi çekimlerinde de olduğu gibi Ali Kağan Çocuk Evi İstanbul’da yer almaktadır.

Çocukluk dizisi nerede çekiliyor? Ali Kağan Çocuk Evi nerede? ile ilgili etiketler Fox TV çocukluk dizisi nerede çekiliyor ali kağan çocuk evi nerede
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.