Çocukluk 9. bölüm full izle!

Çocukluk 9. bölüm full izle! Çocukluk 9. bölüm izle linki tek parça dizi bitiminde FOX TV'de. Dizinin bu akşam son bölümü ekrana gelecek. Peki, Çocukluk 9. son bölümde neler yaşanacak?

Çocukluk 9. bölüm izle bağlantısı merak ediliyor. Başrollerinde Burcu Özberk'in rol aldığı Çocukluk 9. bölüm tek parça fox canlı ve youtube üzerinden yayınlanacak.

ÇOCUKLUK 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çocukluk 9. bölüm özeti
Mahir’in kızı olamayacağına inanan Mavi’nin herkesten habersiz öğretmenine gitmesi yuvadaki herkesi endişelendirir. Yuvada Ayşegül’ün Mahir’in yardımına ihtiyacı olsa da evde de Gülay’ın Mahir’e ihtiyacı vardır. Mahir, Mavi için gitmek ve Ali Kaan için kalmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Mavi’nin derdini tek başına çözmek zorunda kalan Ayşegül’ün alacağı bir karar herkesin hayatını etkileyecektir. Demet’in geri gelip Ali Kaan’ı bulması ise an meselesidir. Çocukluk yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta!

Çocukluk 9. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Fox TV çocukluk 9. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.