Çocukluk 8. bölüm full kesintisiz izle!

Çocukluk 8. bölüm full izle! Çocukluk 8. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde FOX TV'de yayınlanacak. Behzat Ç. ile yakaladığı reyting rekortmenliği ile hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu bugün yeniden izleyicisinin karşısına çıkıyor. Çocukluk 8. bölüm tek parça FOX PLAY ekranlarında da izlenebilecek.

Çocukluk 8. bölüm izle linki araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu'nun rol aldığı Çocukluk 8. bölüm full tek parça youtube üzerinden de izlenebilecek.

Çocukluk son bölümde; Mahir ve Gülay’ın sekiz yılın ardından oğullarına kavuşmalarıyla başlayan tatlı rüya, çocuğun onu büyüten annesiyle yaptıkları gizli planın açığa çıkmasıyla kabusa döner. Sekiz yılın yaraları henüz sarılmamışken oğulları için girdikleri bu yeni mücadele, Mahir’i çok geçmeden ciddi bir yol ayrımına getirir.

ÇOCUKLUK 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Oğlunun babası olabilmek için seçtiği yolun, Mavi’nin masum hayallerini darmadağın ettiğinden ve küçük kızı hayatının yanlışına sürüklediğinden ise henüz haberdar değildir.

Çocukluk 8. bölüm full kesintisiz izle! ile ilgili etiketler Fox TV çocukluk son bölüm çocukluk 8. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.