Çocukluk 2. bölüm izle!

Çocukluk 2. bölüm izle FOX TV'de. Çocukluk 2. bölüm izle bağlantısı full tek parça FOX TV'de. Peki, Çocukluk 2. son bölümde neler yaşanacak?

Çocukluk 2. bölüm izleme detayları haberimizde. Başrollerinde Burcu Özberk'in rol aldığı Çocukluk 2. bölüm full izle linki tek parça youtube izlenebilecek. Peki, Çocukluk 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar..

ÇOCUKLUK 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Küçük Zeynep'in annesini unutması, terk etmesi kadar kolay değildir. Onun kokusunu, hayalini, Mavi'ye söz verdiği gibi kalbinden çıkarmak için çabalarken imdadına yanlışlıkla okuduğu bir mektup yetişir. Ayşegül'ün mutfakta unuttuğu evrakların arasında evlat edinmek için başvuran bir ailenin gelecekteki kızlarına yazdığı mektup, küçük Zeynep'in kalbine dokunur. Zeynep'in hayatında bir mektupla başlayan değişimin annesini unutmaya yetip yetmeyeceğini ise zaman gösterecektir. Ve her şey tam yoluna girmişken, geçmişin hayaletleri bu kez en beklenmedik çocuklarımızın hayatını alt üst etmek için çıkagelir.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.