Çocuklu babalara 700 liraya kadar karşılıksız nakit yardım! Sadece 4 dakikada para hesabınızda...

Dar gelirli ailelerde annelerden sonra çocuklu babalara da sosyal yardım veriliyor. 400 ila 700 TL arasında değişen rakamlarda verilen destek sayesinde babalar, çocuklarının hem okul hem de temel ihtiyaçlarını karşılıyor. İşte, çocuklu babalara karşılıksız destek yardımı…

Dar gelirli çocuklu ailelerde sosyal yardımlar sürüyor. Devlet tarafından yardıma muhtaç ailelere yönelik gerçekleştirilen bu ödemelerde son rakamlar oldukça sevindiriyor. Bu zamana kadar yaklaşık 4 milyon aileye yapılan 15 milyar liralık maddi destek sağlamak adına 400 ila 700 TL arasında çocuklu babalara yardımlar gerçekleştiriliyor.

Yeni destek programı kapsamında çocuğu olan babalar başvurular için e-Devlet sistemi üzerinden formu doldurmaları gerekiyor. Ayrıca bu başvurular Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarından da başvuru gerçekleştirilebiliyor.

Çocuk Paraları Ne Zaman Yatmaktadır?

Çocuk paraları nakit olarak gerçekleştirilen bir yardımdır. Bu yardım sayesinde başvurular aynı ayı takip eden bir sonraki ayın 25. gününe kadar anne adına PTT hesaplarına yatırılmaktadır. Herhangi bir bankaya gitmeye gerek kalmadan çocuk yardım paraları alınabilmektedir.

Çocuklu babalara 700 liraya kadar karşılıksız nakit yardım! Sadece 4 dakikada para hesabınızda...

Çocuk yardımlarının yanı sıra Türk vatandaşlarına ve Mavi Kart sahiplerine de doğum yardımları yapılmaktadır. Başvuru önceliği annelerin olup sağ olmaması durumunda ise başvuru şartlarını sağlayan baba tarafından da gerçekleştirilmektedir.

Çocuk yardımları; İlk çocuk için 300 TL, ikinci çocuk için 400 TL ve üçüncü çocuk içinde 700 TL’dir.

Çocuklu babalara 700 liraya kadar karşılıksız nakit yardım! Sadece 4 dakikada para hesabınızda... ile ilgili etiketler Sosyal Yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.