Çocuklarının gözü önünde öldürüldü! Korkunç saldırı anı saniye saniye kamerada...

Pendik'te çocukları ile birlikte çıktığı alışverişten dönen bir adam, arabadan iner inmez yeğenleri tarafından öldürüldü. Çocuklarının gözü önünde can veren babanın, yeğenleri arasında arazi anlaşmazlığı yaşadığı öğrenildi. Korkunç saldırı anı saniye saniye kameraya yansıdı. İşte o anlar...

Pendik Göçbeyli Mahallesinde silahlı saldırı yaşandı.

Olay yerine intikal eden Jandarma ekipleri olay mahallinde arama yaptı. Aramalarda; 1 adet av tüfeği, 5 adet boş tabanca fişeği ve 5 adet av tüfeği kartuşu bulundu.

GÖRÜNTÜLER İNCELENDİ

Görgü tanıklarının ifadeleri ve kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda; olayın miras paylaşımı konusunda anlaşmazlık yaşayan amca Y.B. ile yeğeni İ.B. arasında çıktığı tespit edildi.

 

ÇOCUKLARININ YANINDA ÖLDÜRÜLDÜ

Olay günü çocukları ile alışverişten dönen amca Y.B. ve ailesine, aracını park ettiği esnada, yeğenleri İ.B. ve S.B. tarafından av tüfeği ile ateş edildi.

ÇOCUKLARI YARALANDI

Olayda; amca Y.B. hayatını kaybederken, çocukları N.B., K.B., D.B. ve H.B. de yaralandı.
Şüphelilerin yakalanması için hızla harekete geçen Jandarma ekiplerinin yaptığı takip ve çalışmalar neticesinde, İ.B. ve S.B. yakalanarak gözaltına alındı. 2 şüpheli ifadelerinin alınmasının ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bölgede emniyet tedbirleri arttırıldı

 

SANİYE SANİYE KAMERADA

Jandarma ekiplerince; olayın ardından bölgede emniyet tedbirleri arttırılarak, ilerleyen günlerde aileler arasında benzer olaylara mahal verilmemesi için gerekli önlemler alındı.
Yaşanan silahlı saldırı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Çocuklarının gözü önünde öldürüldü! Korkunç saldırı anı saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Pendik Kavga Çocuk aile amca yeğen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.