Çocuklarının düğününe giderken hayatlarını kaybettiler

Aksaray'da sollamaya alıştığı tıra arkadan çarpan araç hurdaya döndü. Kazada araçta bulunan 6 kişiden 2'si hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ailenin, çocuklarının Adana'daki düğünü için İstanbul'dan yola çıktığı ortaya çıktı.

Aksaray-Adana karayolunun 12. kilometresinde meydana gelen korkunç kazada, İstanbul'dan Adana'ya bir yakınlarının düğün merasimi için giden Göksel Ç. (25) idaresindeki 34 CZS 788 plakalı otomobil, önünde seyreden Fahri C. (45) yönetimindeki 47 PR 322 plakalı tırı sollamak istedi.

O esnada tırın dorsesine çarpan araç orta şeritteki bariyerlere çarparak durabildi. Hurdaya dönen araçta Fazlı Çıracı (52) ve eşi Ayşegül Ç. (45) olay yerinde son nefesini verdi. Sürücü ve araçtaki diğer yolcular Ceyda Ç. (20), Onur Ç. (26) ve Meltem D. (19) yaralandı.

Çocuklarının düğününe giderken hayatlarını kaybettiler

Kazaya şahit olanlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri karı-kocanın hayatını kaybettiğini belirledikten sonra yaralıları ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Hayatını kaybeden Fazlı ve Ayşegül Çıracı’nın cansız bedenleri otopsileri yapılmak üzere Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Aile ve aile yakınları ile Adana'daki düğünleri için İstanbul'dan yola çıkan ailenin çocuklarının yarın dünya evine gireceği öğrenilirken, Adana'daki yakınlarına acı haber ulaştırıldı.

İHA

 

Çocuklarının düğününe giderken hayatlarını kaybettiler ile ilgili etiketler Aksaray kaza düğün yolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.