Çocukların korkunç oyunu faciayla bitti

KASTAMONU’nun İnebolu İlçesi’ne bağlı Kabalar Köyü’nde oynadıkları tabancanın ateş alması sonucu 2 çocuk öldü, 1’i de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İnebolu'ya bağlı Kabalar köyünde E.G. (11) ile kuzenleri İ.B. (12) ve O.B. (13) evde buldukları tabancayla oyun oynamaya başladı.

Tabancanın ateş alması sonucu E.G. ve kuzenleri yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan E.G. ve İ.B. ambulanslarla İnebolu Devlet Hastanesine, O.B. ise Küre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Göğüs kısmından yaralanan E.G. hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Başından yaralanan İ.B. ile kolundan yaralanan O.B. ilk müdahalelerinin ardından Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi.

İ.B. de hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çocukların büyükannesi Satiye G, AA muhabirine, evde otururken çocukların bulunduğu diğer odadan tek el silah sesi duyduğunu ifade etti.

Seydiler ilçesinde ikamet eden İ.B. ve O.B. kardeşlerin anne ve babasının 15 gün önce tedavi için İstanbul'a gittiği, bu nedenle İnebolu'nun Kabalar köyünde yaşayan dayıları Yavuz G'nin evinde kaldıkları öğrenildi.

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çocukların korkunç oyunu faciayla bitti ile ilgili etiketler silah kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.