Çocukların kanını içerek öldüren 'vampir' hapisten kaçtı!

Kenya'da en az 10 çocuğun kanlarını içerek öldüren Vampir ismiyle bilinen 20 yaşındaki Masten Milimo Wanjala, hapisten kaçtı. Ülkede insan avı başlatıldı.

Kenya'da 'vampir' olarak bilinen ve en az 10 çocuğun kanlarını içerek öldüren seri katil, hapishaneden kaçtı.

Masten Milimo Wanjala (20), birden fazla cinayet suçlamasıyla dün hakim karşısına çıkacaktı.

'VAMPİR' HAPİSTEN KAÇTI

Fakat, memurlar, sabah yoklamasında eksik olan Wanjala'nın Nairobi'deki hapishaneden kaçtığını farkettiler.

Yetkililer, Wanjala'nın kaçışı sırasında Jogoo Road polis karakolunda görevde olan 3 polisin tutuklandığını ve kaçağı bulmak için bir insan avı başlatıldığını açıkladı. 

Nairobi Valisi Mike Sonko, Wanjala'nın yerinin bulunmasına yardımcı olacak kişiere 16 bin 500 Türk Lirası değerinde para ödeneceğini açıkladı. 

5 YILLIK BİR SÜREÇTE EN AZ 10 ÇOCUĞU ÖLDÜRDÜ

20 yaşındaki vampir, Temmuz ayında, polislerin Nairobi'nin hemen dışındaki Kabete'de iki ceset bulmasının ardından kendisini takip etmeleri sayesinde yakalanmıştı. 

Wanjala, 5 yıllık bir süreçte 10 cinayet işlediğini itiraf etmişti ve polise cesetlerin bulunması için yardımcı oluyordu. 

İKİ ÇOCUĞUN CESEDİ HER ŞEYİ ORTAYA ÇIKARMIŞTI

Wanjala, 12 yaşındaki Junior Mutuku Musyoka ve 13 yaşındaki Charles Opindo Bala'nın cesetlerinin Kebete'de bulunmasının ardından yakalanmıştı. 

Geçtiğimiz aylarda yaşanan bir çok ortadan kaybolma vakasının vampire bağlı olduğu düşünülse de, polisin henüz katilin cinayet sebebini çözemediği aktarıldı.

Polis, Wanjala'nın yalnız mı çalıştığı yoksa suç ortaklarının mı olduğu konusunu araştırıyor. 

 

Kaynak: BBC

Çeviri: SuperHaber

Çocukların kanını içerek öldüren 'vampir' hapisten kaçtı! ile ilgili etiketler Kenya Çocuk hapis vampir insan avı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.