Çocukların gözleri önünde kurşun yağdırdı! Sokak ortasında dehşet anları

ABD'nin New York kentinde silahlı bir saldırgan kaldırımda kovaladığı gence yakın mesafeden defalarca ateş etti. Korkunç saldırı sırasında 2 çocuk kurşunların ortasında kaldı. Dehşete düşüren olayda çocuklar şans eseri yaralanmazken, polis saldırganın peşine düştü.

ABD'nin New York kentinde 2 çocuk kaldırımda yürüdüğü sırada dehşeti yaşadı.

Bronx bölgesinde güvenlik kamerasına yansıyan olayda silahlı bir şahıs, kaldırımda kovaladığı 24 yaşındaki gence yakın mesafeden defalarca ateş etti. Bacaklarından ve sırtından vurulan genç, önünde bulunan 5 ve 10 yaşındaki iki kardeşin üzerine düştü.

Çocukların gözleri önünde kurşun yağdırdı! Sokak ortasında dehşet anları

ÇOCUKLAR KURŞUNLARIN ORTASINDA KALDI

Saldırgan, çocuklara aldırış etmeden yerdeki gence kurşun yağdırmaya devam etti. Kurşunların ortasında kalan çocuklar şans eseri yaralanmazken, korkunç anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Saldırgan ise bir scooter ile olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

SAĞLIK DURUMU STABİL

New York Polis Departmanı yaptığı açıklamada, hastaneye kaldırılan gencin durumunun stabil olduğunu belirtirken, çocukların gözü önünde kurşun yağdıran kimliği belirsiz saldırganın yakalanabilmesi için halktan yardım istedi.

Çocukların gözleri önünde kurşun yağdırdı! Sokak ortasında dehşet anları ile ilgili etiketler ABD Saldırı sokak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.