Çocukları katleden İsrail'e Avusturya’dan destek

Avusturya hükümeti, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı İsrail'i desteklediğini duyurdu. Başbakanlık binasına İsrail bayrağı çekilirken, Başbakan Sebastian Kurz "İsrail'e yönelik terörist saldırılar en güçlü şekilde kınanacak! Birlikte İsrail'in yanındayız." mesajını paylaştı.

İsrail, Filistinlilere ve Gazze’ye yönelik saldırılarını ve operasyonlarını sürdürürken, İsrail’e destek mesajları geliyor. Gazze’de masumları hedef alan İsrail’e bir destek de Avusturya’dan geldi.

Filistin’e yönelik acımasız saldırılara sessiz kalan Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında İsrail’e destek verdiklerini açıkladı.

Kurz, paylaşımına, “Bugün bir dayanışma işareti olarak kullanılan İsrail bayrağı, Başbakanlık binasının çatısına çekildi. İsrail'e yönelik terörist saldırılar en güçlü şekilde kınanacak! Birlikte İsrail'in yanındayız.” notunu düştü.

Çocukları katleden İsrail'e Avusturya’dan destek

Başbakanlık binasının en üst katına, Avusturya ve Avrupa Birliği bayraklarının yanına İsrail bayrağı da çekildi.

Çocukları katleden İsrail'e Avusturya’dan destek ile ilgili etiketler Avustralya Filistin İsrail Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.