Çocuklar Kardeş oldu mu şiiri sözleri!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na günler kala öğrencilerin heyecanı büyük. 2021 yılında da koronavirüs karantinası altında geçecek olan 23 Nisan çocuk bayramında Çocuklar kardeş oldu mu şiiri okunacak. Öğrencilerin merakla araştırdığı Çocuklar Kardeş oldu mu şiiri sözleri haberimizde.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda okunan şiirler bir ömür hafızamızda yer eder. Özellikle o şiiri okuyan küçük çocuk biz isek daha bir anlamlı olur. Çocuklar kardeş oldu mu şiiri de her çocuğun duyduğu hatta ezberlediği şiirlerdendir. Peki Çocuklar Kardeş Oldu mu şiiri sözleri nelerdir?

ÇOCUKLAR KARDEŞ OLDU MU ŞİİR SÖZLERİ

Daha bir ballanır uyku,
Çocuklar kardeş oldumu
Barışır artık kurt kuzu,
Çocuklar kardeş oldumu.
Düşler denizine doğru
Mutluluk bin yelken açar,
Her yürek bir altın pınar,
Çocuklar kardeş oldumu.
Daha bir ışıldar akarsu,
Çocuklar kardeş oldumu.
Kucaklaşır batıyla doğu,
Çocuklar kardeş oldumu.
Ne açlık kalır ne korku,
Korudaki fidanlar gibi,
Sevip sevip birbirini,
Çocuklar kardeş oldumu.

Tahsin SARAÇ

Çocuklar Kardeş oldu mu şiiri sözleri! ile ilgili etiketler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklar kardeş oldu mu şiir sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.