Çocuklar Duymasının Oyuncusu Ciddi Kritik Bir Ameliyata Girdi! Ünlü Oyuncunun Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor!

Çocuklar Duymasının ünlü oyuncusu ani bir şekilde ameliyata alındı. Yaşadığı sağlık sorunları oyuncunun bu duruma gelmesine neden oldu.

Başrollerini Tamer Karadağ ve Pınar Altuğ’un oynamış olduğu ve ekranlarda çok uzun yıllar boyunca izlenen Çocuklar Duymasın dizisi, geçtiğimiz yıllarda ekranlardan kaldırılmıştı. Çocuklar Duymasın dizisinde “Fıs Fıs İsmail” olarak tanınan Süleyman Yağcı, ciddi bir sağlık problemleri yaşadığı için acil bir şekilde ameliyata alınacağı belirtildi.

Açık kalp ameliyatı olan Süleyman Yağcı, ameliyata girmeden önce bayramı görebilirse mutu olacağını dile getirmiştir. Söylemiş olduğu ifadelerden ise ameliyatın ve sonraki sürecin oldukça riskli olduğu anlaşılıyor. Kalbinin stres yüzünden hasar gördüğünü ve kötü alışkanlıklarının bulunmadığını da belirtmiştir.

Stresten Kaynaklanan Kalp Hastalığı

 

Tamamen yaşadığı stres nedeniyle kalp ana damarda bir tıkanma durumu söz konusu olduğunu ve bu nedenle doktorlar tarafından ameliyat olmasının uygun görüldüğü söylenmektedir. İnsanların stres olan her şeyden uzaklaşmalarını ve hayatın bir yalandan ibaret olduğuna ifadelerinde yer vermiştir. Bunun yanında, sözlerini gireceği ciddi ameliyat nedeniyle de sevenlerinden dua isteyerek bitirmiştir.

Çocuklar Duymasının Oyuncusu Ciddi Kritik Bir Ameliyata Girdi! Ünlü Oyuncunun Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor!

Rize’de 23 Ağustos 1964 yılında doğan Süleyman Yağcı, ambulans şoförlüğü ile birlikte oyunculuk da yapmaktadır. Pek çok dizi ve filmde yer alan oyuncu, Çocuklar Duymasın dizisindeki Fıs Fıs İsmail karakteri ile özdeşleşmiş durumdadır.

Süleyman Yağcı’nın Son Durumu

 

Son zamanlarda oynadığı dizilerle değil sağlık problemleri nedeniyle gündemde yer alması sevenlerini oldukça üzmüştür. Süleyman Yağcı’nın bahsetmiş olduğu açık kalp ameliyatında, genellikle durmuş olan kalp bypass makinesine bağlanır. Bu nedenle oldukça büyük ve ciddi bir ameliyattır. Alkol ya da sigara kullanan biri olmadığını belirten Süleyman Yağcı, stresin de kalp üzerinde yıkıcı etkiler bıraktığını söyler.

Yaşamış olduğu stresin kalbini olumsuz etkileyerek acil ameliyat olma noktasına geldiği için de oldukça üzgün görünür. Ameliyata girmeden önce herkesin bayramını kutlamış ve kendisinin de ameliyattan çıkarak, bayramı sağlıklı bir şekilde geçirmek istediğini belirtmiştir.

Çocuklar Duymasının Oyuncusu Ciddi Kritik Bir Ameliyata Girdi! Ünlü Oyuncunun Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor! ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.