Çocuklar Duymasın'ın Orçun'u büyüdü

Çocuklar Duymasın dizisinde, Dominant teyze Gönül ile light erkek Selami'nin oğlu olan çocuk oyuncu Alp Eren Khamis son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Dizide 'Beton Orçun' karakterine hayat veren Khamis, yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Çocuklar Duymasın'da 'Beton Orçun' karakterine hayat veren 17 yaşındaki Alp Eren Khamis'i şimdi görenler tanıyamıyor... Dizide annesini canlandıran Zeyno Gönenç, genç oyuncuyla ilgili müjdeli haberi paylaştı.

Çocuklar Duymasın'ın Orçun'u büyüdü

 Çocuklar Duymasın'ın sevilen çocuk karakteri 'Beton Orçun' artık çok değişti. Şimdilerde yeniden ekrana dönmeye hazırlanan Çocuklar Duymasın'ın sevilen çocuk karakteri Alp Eren Khamis'in son halini dizideki annesi Zeyno Günenç paylaştı.

Çocuklar Duymasın'ın Orçun'u büyüdü - Resim : 2

 ULUSLARARASI DİJİTAL BİR PLATFORMDA YER ALACAK

Zeyno Günenç, Eren Khamis'in uluslararası dijital bir platformda ve de yabancı bir yapımda çekime başladığını duyurdu ve "Gurur duyuyorum onunla" dedi.

 Çocuklar Duymasın'ın Orçun'u büyüdü - Resim : 3

ALP EREN KHAMİS HAKKINDA

Lübnan asıllı bir baba ve Türk bir annenin çocuğu olan Alp Eren Khamis, 14 Temmuz 2003 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çok küçük yaşlardan itibaren sinema ve dizi filmlerinde oyunculuk yaptı. Başrollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan'ın başrollerini paylaştığı Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Orçun Karakteriyle tanındı.

ROL ALDIĞI PROJELER

Günce (Sinema Filmi, 2013)
Çocuklar Duymasın (6 Sezon, Orçun, 2002, 2010-2013, 2017)
Çocukluk Günleri (TV Dizisi, 2009)
Muro - Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine (Rus Çocuk, Sinema Filmi, 2008)
Hatırla Sevgili (TV Dizisi, Mehmet Sinan Karayel, 2006)
En Son Babalar Duyar (Orçun, TV Dizisi, 2006)

Çocuklar Duymasın'ın Orçun'u büyüdü ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın alp eren khamis beton orçun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.