Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari anne oldu

Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu karakterine hayat veren Ayşecan Tatari ve eşi Edip Tepeli'nin kızları dünyaya geldi. Ünlü oyuncu Tatari, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu mutlu haberi sevenlerine duyurdu.

Çocuklar Duymasın dizisiyle bir dönemin çocuk oyuncusu olarak ünlenen Ayşecan Tatari ile şimdilerde Sefirin Kızı adlı dizide Kavruk Ömer'i canlandıran Edip Tepeli'nin kız bebekleri dünyaya geldi.

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari anne oldu

2017 yılında dünyaevine giren ve ilk bebeklerini kucaklarına alan oyuncu çift bu özel anı Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. Sanatçı Aliye Uzunatağan'ın kızı olan Ayşecan Tatari ve eşi Edip Tepeli kızlarının adının Müjgan olacağını daha önceden açıklamışlardı.

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari anne oldu ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın ayşegül tatari
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.