"Çocuklar Duymasın"daki ayrılık, seyirciyi yıktı geçti!

Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un paylaştığı 'Çocuklar Duymasın' dizisine, 'Haluk' ve 'Meltem'in ayrılık kararı damgasını vurdu. Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, ikilinin yeniden barışacağını belirtirken, dizinin senaristine flaş bir öneride bulundu.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Boşansınlar da Görelim" başlıklı yazısı şöyle:

"Çocuklar Duymasın" (Kanal D) dizinin önceki akşam yayınlanan bölümü bana biraz kendini tekrar gibi geldi. Haluk ile Meltem'in daha önce de birkaç kez ayrılmaya karar verdiğini izlemiştik. Sonunda hep barıştılar. Muhtemel yine öyle olacak.

-haluk-ile-meltem-i-gercekten-bosardim--10199717

O değil de senarist olsam bu çifti gerçekten boşardım. Malum dizide her hafta gündelik yaşamı neden ve sonuçlarıyla anlatma ve tespit çıkarma çabası var. Boşanmış ailelerin gündelik yaşamı, çekilen sıkıntılar, hüsranlar ya da artık neyse bu konularla işi çıkmaz sokaktan çıkarmış da olabilirdim.
Hani hayattaki sonlar hep de mutlu değil. Ya da bazı mutlu sonlar hiç düşünmediğimiz yerlerden gelebiliyor!"

"Çocuklar Duymasın"daki ayrılık, seyirciyi yıktı geçti! ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın Mesut Yar meltem haluk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.