Çocuklar Duymasın yine kendini aştı! /VİDEO

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın'ın yeni fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, yatakta fotoğraf çeken Meltem, sosyal medyadan paylaşım yapınca Haluk çıldırıyor.

Son dönemde 'aile dizisi' çizgisinden çıkıp 'entrika dizisi' olma yolunda ilerlediği yönünde eleştiriler alan Çocuklar Duymasın'dan yine çok konuşulacak bir fragman geldi.

YATAKTA FOTOĞRAF KRİZİ

Pazar akşamları yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yatakta Haluk'la fotoğraf çeken Meltem, fotoğrafı sosyal medyadan paylaşım yapıyor. Fotoğrafın sosyal medyaya konduğunu gören Haluk bu duruma kızıyor. Meltem ise "Ben bir yere koymadım" diyerek çıkışıyor.

Çocuklar Duymasın yine kendini aştı! /VİDEO ile ilgili etiketler Selfie çocuklar duymasın son bölüm izle fragman yatakta meltem haluk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.