Çocuklar Duymasın yeniden geliyor! / VİDEO

Ekranların en uzun soluklu, fenomen dizilerinden Çocuklar Duymasın 23 Temmuz pazar günü Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak.

Özlenen kadrosu ve yenilen hikâyesi ile yeni serüvenine başlayacak Çocuklar Duymasın yayınlandığı dönemlerde olduğu gibi; 7’de 77’ye herkesi ekrana kilitleyecek.

Efsaneleşmiş karakterler; taş fırın Haluk, Meltem, dominant teyze Gönül, zero Tuna, beton Orçun, Merve, Emine, Hüseyin, Şükrü, fıs fıs İsmail, Müsteşar Kemal ve bu sezon kadroya dâhil olan Kadriye ile yine ratingleri alt üst etmeye aday Çocuklar Duymasın’ın yine yapımcılığı ve senaristliği Birol Güven’e, yönetmenliği ise Bora Tekay’a ait. Türk aile komedi dizilerinin en önemlilerinden; Çocuklar Duymasın ilk bölümü ile 23 Temmuz pazar saat 20.00’de Kanal D’de!

Çocuklar Duymasın yeniden geliyor! / VİDEO ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın Birol Güven haluk meltem havuç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.