Çocuklar Duymasın yeni Havuç kim oluyor?

Çocuklar Duymasın dün yayınlanan bölümü ile izleyiciyle buluştu.Meltem’in Tutku ile ilgili gerçekleri ortaya çıkarması ile ailesi ve arkadaşları şaşırdı.Meltem ile Gönül arasında yaşanan duygusal sahne ekranlarda izleyiciye hüzünlü anlar yaşattı.Meltem ve Haluk çiftinin oğulları Havuç’a ulaşamaması büyük merak uyandırdı. Havuç karakterinin yeniden diziye katılacak olması ile yıllar önce canlandıran Furkan Kızılay’ın diziye döneceği sanıldı.Ama Kızılay diziye girmeyecek. Peki Havuç karakterini kim canlandıracak ? Detaylar haberimizde...

Yılların fenomen dizisi Çocuklar Duymasın her zaman olduğu gibi de dün gece yayınlanan bölümü ile seyirci tarafından büyük bir ilgi gördü. Herkesin ailesinden kendisinden bir parça bulduğu dizi de hüzünlü anlar ekranlara imzasını attı. Çetinoğlu çiftinin oğulları olan Havuç’a ulaşılmaması ise dizide büyük bir merak uyandırdı. Yeni bölümlerde Havuç karakterin olacağı duyurulmasından itibaren yıllardır Turuncu saçları ile karakteri canlandıran Furkan Kızlay’a gözler çevrildi ama Havuç olarak diziye katılmayacağı öğrenildi. Peki yeni havuç karakterini kim canlandıracak?İşte merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde....

GERI

ÇOCUKLAR DUYMASIN HİKAYESİ

Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır. Artık çocuklar büyümüş ve her ikisi de evden gitmiştir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Emine’nin kayınvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnız kalmazlar. Kükrek Kadriye, her gün Emine’yle birlikte Haluk ve Meltem’in evine gelmekte, bu nedenle evde çok renkli durumlar ortaya çıkmaktadır. Dominant teyze Gönül ve Zero Tuna’nın gündemi TEOG’dur. Çocukları Beton Orçun ve Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocukları internetten uzaklaştırıp ders çalışmalarını sağlamak için elinden geleni yapar.

Havuç karakterine hayat verecek isim ise yapımcı tarafından henüz açıklanmadı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN OYUNCULARI

Tamer Karadağlı (Haluk), Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Gönenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Melek Şahin (Emine ve Emine'nin kardeşi Nefes Terapisti Oksijen Hayriye), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye - Hüseyin'in annesi), Alparslan Özmol (Hüseyin), Şükrü Koruyucu (Şükrü), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Ferdi Akarnur (Müsteşar Kemal), Serkan Bülbül (Dar Gömlek Tolga), Deniz Gök (İrem)

Çocuklar Duymasın yeni Havuç kim oluyor? - Resim : 3
ÇOCUKLAR DUYMASIN

Çocuklar Duymasın, Türk aile komedi televizyon dizisi. MinT Motion Pictures tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Bora Tekay oturmaktadır. Dizide birbirine katlanamayan, ayrılığın eşinde yaşayan karı-koca ve onların evli kalmalarını zorunlu hale getiren iki çocuğundan oluşan bir ailenin birbirleri ve dostlarıyla olan ilişkileri anlatılır.

İlk bölümü 16 Ocak 2002'de TGRT'de yayınlandı. Yayınlanan 13 bölümün ardından 16 Nisan 2002'de atv'ye geçti. 2 sezon atv'de yayınlandıktan sonra 3. sezonu Eylül 2003'te Star TV'de yayınlandı. Başrol oyuncularından Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın özel hayatlarından dolayı diziden ayrılmaları sonucunda dizinin 4. sezonu Çocuklar Ne Olacak adıyla yayınlandı ve dizi Mayıs 2005'te sona erdi. 2009'da FOX'da yeniden başlaması planlandı; fakat ekonomik kriz nedeniyle dizi bir süreliğine ertelendi. Ardından 5 Ağustos 2010'da 5. sezonuyla yeniden atv'de yayınlanmaya başladı. Yeni bölümleri çekilmeye başladı. 2013 Eylül ayında Fox TV ekranlarında 3. defa başladı. Dizi 160. bölümde sona ermiştir. 2017 Yılında yeniden Kanal D'de gösterilmeye başlanmıştır.

Dizide "Meltem" karakterini Pınar Altuğ canlandırdı. Birkaç hafta sonra Pınar Altuğ'un yerini Zeynep Tokuş devraldı, fakat sezon sonunda Pınar Altuğ'un başına gelen olayın bir benzeri diğer başrol oyuncusu Tamer Karadağlı'ya o sezonun sonunda olunca yeni sezona dizi Çocuklar Ne Olacak olarak başladı ve konusu değişti. Yeni konuda hem Meltem, hem de Haluk Amerika'ya iş seyahati için beraber gittiler ve çocuklar da dedeleri Kemal (Ferdi Akarnur) ile kalmaya başladılar. Bu bölümlere de aynı zamanda Haluk'un en yakın arkadaşı Selami (Özgür Ozan)'nin oğlu Orçun'u büyütme maceraları anlatıldı. Diziye onların komşuları (Mesut Akusta ve Seray Sever) katıldı. Dizi yarım sezon sonra sona erdi ve son bölümde Tamer Karadağlı geri geldi.

Yeni bölümlerde oynaması için Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı ve Furkan Kızılay'a teklif götürülmüş, Ayşecan Tatari ise ABD'de yaşadığı için Hayal Kahraman Özalp ile anlaşılmıştır. Özgür Ozan ise devam eden Arka Sokaklar dizisinde oyunculuğunu devam ettirdiği için senaryoda Selami karakterinin açık tutulacağı açıklandı. Onun yerine Volkan Severcan "Tuna" rolünü canlandıracak ve taşfırın erkeği-light erkek arasındaki açık olmayacak. En son Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında 2. sezon birincisi olan Sefa Doğanay, Hami karakterini canlandırmaktadır.

VOLKAN SEVERCAN

Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı. İzmir Özel Türk Koleji mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Oyunculuk bölümü mezunu olan sanatçı, sanat yaşamına 1984 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları'nda başladı.

Sırasıyla; Dormen Tiyatrosu, Tiyatrokare, Tiyatro İstanbul ve ardından kurucusu olduğu Tiyatro Sahnekarlarda sahne aldı. Halen Tiyatro Sahnekarlarda hem oyuncu hem de Genel Sanat Yönetmeni olarak görev almaya devam etmektedir. Birçok dizide ve sinema filminde oyunculuk yapmıştır. Ayrıca, yıllardır Seslendirme Yönetmenliğinin yanı sıra birçok yabancı sinema filmi ve yabancı dizide seslendirme yapmış olması nedeniyle, sesi en çok tanınan sanatçılardandır.Oyunculuk, yönetmenlik ve sunuculuğun dışında kurucusu olduğu VS CREATIVE de birçok önemli kuruluşa hizmet vermektedir.

Birçok dizide ve sinema filminde oyunculuk yapan Volkan Severcan, halen Tiyatro Sahnekarlarda hem oyuncu hem de Genel Sanat Yönetmeni olarak görev yapmaya devam etmektedir. Ayrıca, yıllardır birçok yabancı sinema filmi ve yabancı dizide seslendirme yapmış ve yapmaktadır

Çocuklar Duymasın yeni Havuç kim oluyor? ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın yeni havuç karakteri kim furkan kızılay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.