‘Çocuklar Duymasın’ isimli diziye büyük şok! / VİDEO

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' isimli dizisinin biteceği iddia edilmişti. Çıkan bu iddialar sonrası dizinin yapımcısı çıkan iddiaları yalanlamıştı. Dizinin akıbeti belli oldu. Her pazar günü Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Çocuklar Duymasın’ isimli dizisinin bir süre önce reytinglerinin iyi gitmemesinden dolayı kaldırılacağı iddia edilmişti. Çocuklar Duymasın dizisinin final yapacağı haber Tv izleyicisini hayli üzdü. Sevenleri "Çocuklar Duymasın dizisi final mi yapacak?" sorusunu gündeme getirdi. Birol Güven Twitter hesabından yaptığı açıklamada Çocuklar Duymasın'ın her pazar Kanal D'de ekrana geleceğini duyurmuştu. Fakat işler Birol Güven'in istediği şekilde ilerlemedi. Peki Çocuklar Duymasın bu akşam neden yok? Sevilen dizi Çocuklar duymasın final mi yapıyor? Bu akşam Kanal D'nin yayın akışında görünmeyen dizi yayın gününü mü değiştirdi? Detaylar haber özette...

Kanal D'de pazar günleri yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. 2000'li yıllara damga vuran dizi yeniden ekrana gelmiş oldukça iyi başlamıştı. Fakat reytinglerde iyi gitmemesi dizinin final yapacağı iddialarını da gündeme getirdi. Çocuklar Duymasın dizisinin final yapacağı haber Tv izleyicisini hayli üzdü. Sevenleri "Çocuklar Duymasın dizisi final mi yapacak?" sorusunu gündeme getirdi. Birol Güven Twitter hesabından yaptığı açıklamada Çocuklar Duymasın'ın her pazar Kanal D'de ekrana geleceğini duyurmuştu. Fakat işler Birol Güven'in istediği şekilde ilerlemedi. Peki Çocuklar Duymasın bu akşam neden yok? Sevilen dizi Çocuklar duymasın final mi yapıyor? Bu akşam Kanal D'nin yayın akışında görünmeyen dizi yayın gününü mü değiştirdi? Detaylar haber özette...

Aocuklar_duymasAn_s

KANAL D YAYIN AKIŞINDAN ÇIKARDI

Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın yer aldığı 2000’li yıllara damga vuran Çocuklar Duymasın isimli dizi büyük bir şok yaşadı. 19 Kasım 2017 pazar günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan diziyi televizyon kanalı yayın akışına almadı.

YERİNE YENİ DİZİ GELDİ

Başrollerini Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı'nın paylaştığı uzun soluklu dizi Çocuklar Duymasın büyük bir şok yaşıyor. 19 Kasım 2017 pazar günü Kanal D yayın akışına baktığımız zaman Çocuklar Duymasın yerine yeni başlayan diziyi görüyoruz.

FİNAL YAPACAK MI?

Final yapıp yapmayacağı belli olmayan dizinin akıbetinin yakın günlerde belli olması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk’tan ayrılmak istediğini söyleyen Meltem, hiç beklemediği bir anda Haluk’un avukatının gelmesiyle yıkılır. Taş Fırın Haluk, Meltem’in ayrılık isteğine saygı duymuş ve bir an önce ayrılmak için boşanma işlemlerini başlatmıştır.

Her ikisi de bu süre zarfı içinde ayrılığa alışmaya çalışırken, Gönül ve Tuna onları barıştırmanın yollarını arar. Bu sırada Meltem’in şirketinde çalışan boşanmış bir kadın, Meltem’in hayatına girer ve ortalık karışır

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Haluk için her şey yolunda giderken, Meltem birden ayrılmak istediğini söyleyince Taş Fırın Haluk’un hayatı alt üst olur. Haluk, Meltem’in ayrılık isteğine çok üzülse de, onun bu kararına saygı duyar.

Haluk, Meltem’in ayrılık kararını duyar duymaz evi terk eder. Kimse uzun süre Haluk’a ulaşamaz. Haluk’un nereye gittiği büyük bir merak konusudur. Bundan sonra hiçbir şey, ikisi için de eskisi gibi olmayacaktır.

Meltem, hayalini kurduğu hayata artık daha yakındır. Haluk ve Meltem’in boşanacağını duyan herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Gönül ve Tuna onları tekrar bir araya getirmek için çabalasa da Meltem kararından dönecek gibi değildir.

ÇOCUKLAR DUYMASIN OYUNCU KADROSU

tamer_karaDAALI

TAMER KARADAĞLI

Taş Fırın Haluk

Haluk sert olduğu kadar, duygusal da olan ama çoğunlukla duygularını belli etmekten kaçınan bir erkektir. Kıskanç, anti romantik olan Taş Fırın Haluk bu nedenle eşi Meltem’le sürekli tartışır. Meltem, sevildiğini her defasında duymak ve hissetmek ister. Haluk, Meltem’in romantizm beklentilerini çoğunlukla karşılayamasa da, kendi yöntemleri ile eşini mutlu etmeye çalışır. Oldukça milliyetçi bir karakter olan Haluk’un ülke sevdası da Meltem sevdası da hiç bitmez.

pAnar_altuA

PINAR ALTUĞ

Meltem

Meltem, kariyerinin zirvesinde çok güzel bir kadındır. Başarılı bir iş kadını olan Meltem’in hayattaki en büyük amacı Haluk’un içindeki duygusal ve romantik erkeği çıkarmaktır. Ancak bu Taş Fırın erkeği Haluk için çok zordur. Bu yüzden Haluk’la sürekli tartışır. Ne kadar tartışsa da kocasına büyük bir aşkla bağlı olan Meltem, bu inadından hiçbir zaman vazgeçmez ve günün sonunda istediğini Haluk’a yaptırmayı başarır.

zeyno_gAnenA

ZEYNO GÖNENÇ

Dominant Gönül

Gönül, ilk evliliğinden Beton Orçun diye bir oğlu olan ve Zero Tuna’yla ikinci evliliğini yapmış dominant bir kadındır. Gönül ve Tuna’nın evliliğinde, Meltem ve Haluk’un evliliğinin aksine Gönül daha baskındır. Bu evlilikte hiçbir zaman Tuna’nın sözü geçmez. Aynı zamanda Gönül bir TEOG annesidir. Oğlu Orçun ve Tuna’nın kızı Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Gönül’ün şimdiki en büyük problemi Orçun ve Merve’yi internetten koparıp ders çalışmalarını sağlamaktır.

volkan_severcan

VOLKAN SEVERCAN

Zero Tuna

Tuna, Gönül’e büyük bir aşkla bağlıdır, aşırı romantiktir. Gönül’ün ağzından çıkan her şeyi saniyesinde yerine getirir. Bu yüzden zaman zaman Haluk’un dalga konusu olur. Heyecanlı ve panik bir karakter olan Tuna, ne zaman başına üzücü ve gergin bir olay gelse baygınlık geçirir. Tuna’nın bu tür olaylara gösterdiği hassasiyet diğer insanlara göre daha fazla olduğu için eşi ve dostları da bu konuda dikkatli davranır.

aaa

ÖYKÜ GÜVEN

Merve

Merve, Tuna’nın ilk evliliğinden olma kızıdır. Bir youtuber olan Merve’nin internette bir anı kanalı vardır. Bu kanalda gün içinde yaşadığı ilginç olayları, ailesini, hayata dair tespitlerini ve arkadaşlarını anlatır. Merve bir TEOG çocuğudur, babası ve Gönül’ün sınav konusundaki baskıları onu ve Orçun’u oldukça zorlar.

ALP EREN KHAMİS

Orçun

Orçun, Gönül’ün ilk evliliğinden olma oğludur. Orçun bir gamerdır, dünya çapında bir LOL oyuncusudur. Ancak bu yıl TEOG sınavı olduğu için annesiyle büyük bir çatışma yaşar. Gönül, Orçun’un test çözmesini isterken, Orçun internetten oyun oynamaktadır. Aynı zamanda Orçun TEOG yılında okuldan bir arkadaşına aşık olur.

‘Çocuklar Duymasın’ isimli diziye büyük şok! / VİDEO ile ilgili etiketler Kanal D Çocuklar Duymasın reyting final final mi yapacak yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.