Çocuklar Duymasın bitiyor mu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın için flaş bir karar alındı. Sevilen dizinin haftaya bu sezonun son bölümü yayınlanacak.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Çocuklar Duymasın için sona gelindi. Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın yer aldığı, Kanal D'de yayınlanan Çocuklar Duymasın, haftaya sezonun son bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

HAFTAYA SON BÖLÜM

2002 yılından bu yana dek televizyonda olan, bir dönem sona erse de, yeniden izleyicilerle buluşan Çocuklar Duymasın finale hazırlanıyor. Dizinin yapımcısı Birol Güven, dizinin önümüzdeki hafta son bölümünün yayınlanacağını açıkladı.

"BİR SÜRE ARA"

Güven sosyal medya hesabından,"Kanal D, önümüzdeki hafta Çocuklar Duymasın'ın bu sezon yayınlanacak olan son bölümünü yayınlayacak ve bir süre ara vereceğiz. Tüm ekip arkadaşlarıma emekleri için çok teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

Çocuklar Duymasın bitiyor mu?

 

Çocuklar Duymasın bitiyor mu? ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.